Dev Fabrika Için Çalismalar Basladi, 200 Kisiye Ekmek Kapisi Olacak

Diyarbakir’da 38 yili askin süredir tatli sektöründe ün salan ve Türkiye’ye birçok farkli tat kazandiran Hacibaba Pastaneleri, sehirde 7 katli bir fabrikayi daha hayata geçirmek için çalismalar basladi. 200 kisiye ekmek kapisi olacak olan fabrika bölgenin fiyat politikasinin artmasini da engelleyecek.

Dev Fabrika Için Çalismalar Basladi, 200 Kisiye Ekmek Kapisi Olacak
Türkiye’ye birçok farkli tat kazandiran Hacibaba Pastaneleri, Diyarbakir’da 7 katli fabrika ile dünyayi tatlandiracak bir projesini daha tamamladi. Milyonluk yatirimla Diyarbakir’da yeni istihdam lokomotifi aktiflestirecek, 200 kisiye ekmek teknesi olacak projeyi Hacibaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Baskani Yilmaz Elaldi açikladi.

Bölgenin fiyat politikasinin artmasini da engelleyecek, Ortadogu’dan dünyaya, Istanbul’dan sonra açilacak ikinci kapi olacak. Konu ile ilgili açiklamalarda bulunan Elaldi, islek cadde üzerinde kurdugu fabrikanin girisinde subede açacagini müjdeledi. Elaldi, “Hacibaba çalismayi, büyümeyi, insanlara ve insanliga faydali olmak için gerekeni yapmak isteyen bir firma. Biz bu projenin aynisini Istanbul’da da yapmistik, orada tüm Avrupa’ya hitap etmek için, bugün burada da bir projeyle beraber Ortadogu ya hitap etmek istiyoruz." dedi.

"Hacibaba Pastaneleri 2023-24-25 yillarinda Cumhurbaskanimizin da dedigi gibi ileriyi görerek çalismalari yapmakta" diyen Elaldi, "Hedefimiz dünyaya yaymak, Hacibabayi en kisa zamanda dünyaya farkli lezzetlerimizin oldugunu göstermek. Burada 200 kisiye yakin is imkani saglayacagiz, gururumuz insanlara hizmet etmek bu yüzden gururla isimizi yapiyoruz. Biz Hacibaba olarak hiçbir zaman fiyatlarla ilgili sorunumuz olmadi, her zaman en iyisini en ucuza ilkesiyle bu bölgenin fiyat istikrarini ucube yerlere gitmeyecek sekilde tutan bir firma olarak gururluyuz. Engelli ve özel insanlarimiza her zaman özel yer ve hizmetler verdik, daha da ilerletmek ve iyilestirmek adina güzel projelerimiz var” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA