Vali Elban Açiklamasi 'Devletten Aldigimiz Güçle Vatandaslarimizin Yaninda Olmaya Devam Edecegiz'

Adana’nin Yumurtalik ilçesinde temaslarda bulunan Vali Dr. Süleyman Elban, devletten aldiklari güçle her zaman vatandaslarin yaninda olmaya devam edeceklerini söyledi.

Vali Elban Açiklamasi 'Devletten Aldigimiz Güçle Vatandaslarimizin Yaninda Olmaya Devam Edecegiz'
Vali Dr. Süleyman Elban, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Yumurtalik ilçesinde kaymakamligi ziyaret etti. Kaymakam Doç. Dr. Adil Nas ve Kaymakamlik personeli tarafindan karsilanan Vali Elban, daha sonra ilçede gerçeklestirilen çalismalar ve planlanan projeler hakkinda bilgi aldi. Sahil ilçesi olan Yumurtalik’in tarihi ve turizm degerleriyle Adana’nin gözde ilçelerinden biri oldugunu ifade eden Vali Elban, ilçenin potansiyelini daha da gelistirmek için is birligi içinde çalismanin önemine degindi. Kaymakamligi ziyaretinden sonra Vali Elban, ilçe merkezinde vatandaslarla bir araya geldi.

Vatandaslarla bir süre sohbet eden Vali Elban, “Bugün bu güzel ilçemizde siz kiymetli hemsehrilerimizle bir araya gelip hasbihal etmek istedik. Bizler bundan önce oldugu gibi bundan sonra da devletimizden aldigimiz güçle her zaman vatandaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Vatandaslarin görüs ve önerilerinin kendileri için degerli ve önemli oldugunu kaydeden Elban, hedeflerinin Adana’yi tüm ilçeleriyle daha yasanabilir bir sehir haline getirmek oldugunu söyledi.



Daha sonra Yumurtalik ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde muhtar ve vatandaslarla da bir araya gelen Vali Elban, mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyerek bir süre sohbet etti. Muhtarlardan mahalleleri hakkinda bilgi alan Elban, ilçede yasayan vatandaslarin huzur ve refahi için gerek muhtarlarla gerek yerel yönetimle gerekse sivil toplum kuruluslariyla is birligi içinde olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA