Önce Tartisti, Sonra Bacagina Biçak Saplayip Kaçti

Denizli’de bir biri ile tartisan yabanci uyruklu iki kisiden biri cebinden çikarttigi biçagi karsisindakinin bacagina sapladi. Biçaklarin konustugu kavgad,a saldirgan olay yerinden kaçarken, yarali genç ise hastaneye kaldirildi.

Önce Tartisti, Sonra Bacagina Biçak Saplayip Kaçti


Olay, Pamukkale Atalar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Sehir meydaninda karsilasan iki yabanci uyruklu arasinda ilk önce hararetli tartisma yasandi. Yasanan tartisma yerini kavga birakmasiyla cebinden biçak çikartan K.K. (15), karsisindaki Abdullah K.’nin (16) bacagina biçak sapladi. Aldigi biçak darbesiyle yere düsen Abdullah K.’nin yardimina çevredekiler kosunca, saldirgan olay yerinde hizlica kaçti. Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye çok sayida güvenlik güçleri ve saglik ekibi sevk edildi. Kanlar içerisinde yerde yatan Abdullah K. saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Hastanede tedavi altina alinan gencin durumunun iyi oldugu ögrenilirken, güvenlik güçleri ise kaçan sahsi yakalamak için çalisma baslatti. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA