Kizilay Gönüllüleri Camilerde Temizlik Yaptilar

Genç Kizilay Iskilip Ilçe Baskanligi ’Ibadethane Temizlik Projesi’ çerçevesinde sosyal projelerine camileri temizleyerek bir yenisi daha ekledi.

Kizilay Gönüllüleri Camilerde Temizlik Yaptilar
Genç Kizilay Ilçe Baskanligi lise teskilati gönüllüleri, Ilçe Müftülük din görevlileri nezaretindeki Ulu Cami, Seyh Yavsi Cami, Tabakhane Cami ve Yeni Camii’nde temizlik çalismasini gerçeklestirdi. Gönüllülerden bazisi elektrik süpürgesi ile halilari süpürürken bazisi da ulasabildigi tüm noktalardaki toz ve lekeleri ellerindeki bezlerle silerek temizledi. Temizlik sonrasinda din görevlileri temizlik için gelen gönüllülere çesitli ikramlarda bulundu.

Geçen ayda engelliler derneginde de temizlik çalismasi yaptiklarini hatirlatana Genç Kizilay Ilçe Baskani Cengiz Tomar, "Temizlik imandandir hadisini siar edinerek baslatmis oldugumuz temizlik projesine bir yenisini daha ekledik. Genç Kizilay gönüllülerimizin, mübarek üç aylarinda hem camilerin manevi havasini teneffüs etmesi hem de Peygamber Efendimizin hadisi serifini yerine getirmeleri için güzel ve anlamli projemizi devam ettiriyoruz. Gönüllülerimize fedakarca etkinlige katilmalari ve gayretle çalismalarindan dolayi tesekkür eder, Rabbimden azimlerini artirmalarini, niyetlerini halis kilmasini niyaz ederim” dedi.

Kaynak: İHA