Çatiya Çikip Ecel Terleri Döktüren Adama Babasinin Tek Kelimesi Yetti

Antalya’da alkol alip oturdugu apartmanin çatisina çikan bir kisi, polis ve çevredekilere yaklasik 2 saat boyunca ecel terleri döktürdü. Karisinin ‘In lan asagiya, reklam olduk’ ikazina ragmen ikna olmayan adam, olay yerine sonradan gelen babasinin ‘ben varim oglum’ sözünden sonra eyleminden vazgeçti. Babasina sarilip uzun süre gözyasi döken adam, ifade için polis merkezine götürüldü.

Çatiya Çikip Ecel Terleri Döktüren Adama Babasinin Tek Kelimesi Yetti
Polis ve itfaiyeyi alarma geçiren olay, dün 12.30 siralarinda Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki 3 katli apartmanin çatisinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, alkol aldiktan sonra oturdugu apartmanin çatisina çikan Abdullah A’yi (39) görenler, durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Çatida alkol alip sigara içemeye devam eden Abdullah A.’yi ikna etmek için polis ekipleri uzun süre dil döktü. Bir türlü ikna olmayan Abdullah A., çatinin uç kisminda durmaya devam edip ekiplere ecel terleri döktürdü.

“In lan asagi, reklam olduk”

Bu sirada kocasini çatida gören Eda A. ise esine tepki gösterdi. Asagidan seslendigi kocasina, “In lan asagiya, reklam olduk” diyen Eda A., ardindan çatiya çikip esini ikna etmeye çalisti.

Alkol siparisi verdi

Babasinin gelmesini isteyen Abdullah A., ekiplere ve çevredekilere alkol içmek istedigini ve eyleminden vazgeçecegini söyledi.

Çevreden bir esnafin 3 kutu alkol getirmesinin ardindan Abdullah A. tam inecek derken eylemine devam etmeyi sürdürdü. Çevredekiler ise tüm bu yasananlari film izler gibi izledi, cep telefonlariyla da kaydetti.



“Gel yanima, ben varim oglum”

Haber verilen Abdullah A’nin babasi Ali Riza A. da, bir süre sonra adrese geldi. Abdullah A., çatiya çikip yanina gelen babasinin, “Gel yanima, ben varim oglum’ sözlerinden sonra eyleminden vazgeçerek babasina sarilip uzun süre gözyasi döktü. Güvenli bölgeye alinan Abdullah A., ifade için polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA