Çalinan Motosikletine 16 Yil Sonra Kavustu

Yaklasik 16 yil önce Gaziantep’te çalinan motosikletine Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilçesinde kavusan vatandas büyük mutluluk yasadi.

Çalinan Motosikletine 16 Yil Sonra Kavustu
Gaziantep’te yasayan Erdem Kesek, yaklasik 16 yil önce nisanlisiyla birlikte Gaziantep Hayvanat Bahçesine gitti. Motosikletini otoparka birakan Kesek, nisanlisiyla gezdikten sonra döndügünde motosikletini yerinde bulamadi. Etrafi iyice kontrol eden Kesek, motosikleti bulamayinca durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri, motosikletin çalindigini tespit etti.

Evlenip 3 çocuk sahibi oldu

Nisanlisiyla evlenen Erdem Kesek’in bu süre içerisinde 3 çocugu oldu. Çalinan motosikletinden umudunu kesen Erdem Kesek, 16 yil sonra gelen bir telefonla büyük bir mutluluk yasadi. Kesek’i arayan polis memuru, motosikletinin Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilçesinde bulundugunu söyledi.

Yanina aldigi bir arkadasiyla Ceylanpinar Ilçe Emniyet Müdürlügüne giden Kesek, evraklari imzaladiktan sonra motosikletinin götürüldügü otoparka gitti. Burada motosikletine kavusan Kesek, emniyet ekiplerine tesekkür etti.

"Anlatilmayacak duygulara büründüm"

Tarif edilemeyecek duygular içerisinde oldugunu söyleyen Erdem Kesek, “Gaziantep Hayvanat Bahçesinin girisindeki otoparka park etmistim. Yaklasik 16 yil sonra gelen çok güzel bir sevinç oldu. Bu arada Türk polisine sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten anlatilabilecek bir duygu degil. Motosikletimizin Ceylanpinar Ilçe Emniyet Müdürlügünde görevli arkadaslar tarafindan bize teslim edilmesinden dolayi sonsuz tesekkür ediyorum. Allah polisimiz ve devletimizden razi olsun. Aradiklari anda çok da anlatilmayacak duygulara büründüm” diye konustu.

Motosikletine kavusan Erdem Kesek, otopark içerisinde bir tur attiktan sonra Gaziantep’e götürdü.

Öte yandan Ceylanpinar Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen 13 günlük uygulamalarda 163 motosiklet sorgulanarak 91 sürücüye toplam 796 bin 651 Türk Lirasi ceza kesildi. Ekipler 3 tanesi çalinti, 7 tanesinin ise sase numarasi kazinmis olmak üzere 57 motosikleti ise trafikten men etti.
Kaynak: İHA