Baskan Büyükkiliç, Istanbul Mobilya Fuarini Ziyaret Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Avrupa’nin en büyük mobilya fuari olarak nitelendiren Istanbul Mobilya Fuari’ni ziyaret etti. Baskan Büyükkiliç, fuarda 180’in üzerinde Kayserili mobilya firmasinin ürünlerini sergileyip, sehri tanittigini söyledi.

Baskan Büyükkiliç, Istanbul Mobilya Fuarini Ziyaret Etti
Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Istanbul’da 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan Istanbul Mobilya Fuari’ni ziyaret ederek, 180’in üzerinde Kayserili mobilya firmasinin stantlarini gezdi. Baskan Büyükkiliç, mobilyanin baskenti Kayseri’nin, Istanbul’daki fuarda katilimcilarin büyük çogunlugunu olusturdugunu belirterek; “180’in üzerinde firmamiz burada Kayseri’mizde üretilen mobilyalarimizi sergilemek suretiyle yurtiçinden ve yurtdisindan gelecek olan alicilara bir bakima da pazarliyor. Hem sehrimizi tanitiyorlar hem de mobilya çesitliligini paylasiyorlar, Kayseri’mize en büyük tanitim araci oluyorlar” dedi.

Büyükkiliç, Kayseri’de sanayicilerin 10 bin çalisacak eleman aradigini vurgulayarak söyle konustu;

“Kayseri’mizin güzel insanlarina buradan sesleniyorum. Organize sanayimizin ve KAYMOS’umuzun baskani, ‘Baskanim bize 10 bin çalisacak eleman lazim’ derler. Buradan sesleniyoruz. Helal ekmekle, alninin teriyle evine ekmek götürmek isteyen kardeslerimizin her biri, gerek Organize Sanayi Baskanligi’na gerek IS-KUR’a, gerekse Kayseri Büyüksehir Belediyesi’ndeki Kariyer Merkezi’mize basvurmak suretiyle rahatlikla rizkini temin edecekleri is bulabilirler. Yeter ki hak ederek çalismayi, rizkini temin etmeyi amaçlasinlar, üretsinler kazansinlar.”

Baskan Büyükkiliç, mobilya sehri Kayseri’nin 180’den fazla firmasinin yer aldigi Avrupa’nin en büyük mobilya fuari olan Istanbul Mobilya Fuari’nda birbirinden güzel ve kaliteli ürünlerini sergileyen firmalarla tek tek görüserek, basarilarini tebrik etti. Büyükkiliç, üreten sehir Kayseri’nin istihdamina katki saglayan tüm firma ve is insanlarina verimli bir fuar geçirmelerini temenni etti.
Kaynak: İHA