Bagcilar Belediyesi'nden Karne Senligi

Bagcilar’da çocuklar, karne tatilini en güzel sekilde degerlendiriyor. Bagcilar Belediyesi’nin düzenledigi Karne Senligi’ne katilan ögrenciler, jonglör gösterisinden yarismalara kadar renkli aktivitelerle doyasiya egleniyorlar.

Bagcilar Belediyesi'nden Karne Senligi
Bagcilar Belediyesi, yariyil tatiline giren ögrenciler için “Karne Senligi” düzenledi.

Her gün belediyenin farkli bir bilgi evinde gerçeklesen etkinlikte ögrenciler bir araya geliyor. Salonu dolduran çocukla, eglenmeye Keloglan ile dans ederek basliyor. Ardindan jonglör gösterisinde ise unutulmaz anlar yasaniyor. Yarisma bölümünde ise sahneye çikan minikler, birinci olmak için birbirleriyle kiyasiya yarisiyor. Her dakikasi heyecan ve eglence dolu programin sonunda ise katilimcilara balon ve kek ikram ediliyor.

Her sey çocuklarin basarisi için

Her zaman çocuklarin yaninda olduklarini söyleyen Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, "Göreve geldigimiz ilk günden itibaren dedigimiz gibi önceligi çocuklara ve gençlere verdik. Karne tatili boyunca süren senligimizde çocuklarimiz hem egleniyor hem de sosyallesiyorlar. Bu ve benzeri faaliyetlerimiz devam edecek. Her sey gelecegimiz olan çocuklarimizin basarisi ve mutlulugu için" dedi.

Karne Senligi, 3 Subat 2023 tarihinde sona erecek.
Kaynak: İHA