Igdir Kadin Kollari Ve Gençlik Kollari Baskani Istifasini Duyurdu

2015 yilindan beri Ak Parti Igdir il kadin kollari baskanligi görevinde bulunan Nurgül Günes ve Ak Parti Igdir Gençlik Kollari Baskani görevinde iki yildir bulunan Muhammet Çaglar Akar, sosyal medya hesaplari üzerinden islerinden dolayi görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Igdir Kadin Kollari Ve Gençlik Kollari Baskani Istifasini Duyurdu
Görevinden istifa ettigini duyuran Ak Parti Igdir Il Kadin Kollari Baskani Nurgül Günes, “2015’den itibaren büyük bir gurur ve serefle yürütmekte oldugum Ak Parti Igdir il kadin kollari baskanligindan isim nedeniyle istifa ediyorum. Bu davada bana yer verilmesinden, Sayin Cumhurbaskaninin davasinda yer almaktan onur ve seref duydum, Görevim süresince bir dava arkadasligindan öte aile, dost edinmenin hakli gururuyla ayrilirken, basta Cumhurbaskanim Recep Tayyip Erdogan olmak üzere bu göreve beni ilk atayan Azize Sibel Gönül, Lütfiye Selva Çam ve Ayse Kesir baskanlarim olmak üzere degerli MKYK, MYK üyelerimiz bölge koordinatörlerimiz, il, ilçe, belde yönetimlerimizden Allah razi olsun. Bu süreç içinde mutlaka eksiklerimiz olmustur, kirdiklarimiz olmustur, haklarinizi helal edin, bizimde bir hakkimiz varsa helal olsun. Bu davayi anlatmaya ne satirlar yeter, ne de zaman yeter. Iyi ki buradayim dedigim, sükrettigim bir dava oldu benim için. Simdi bayrak degisim zamani, bu görevi yerine getirecek arkadaslara simdiden basarilar dilerim. Mevcut bölge koordinatörüm Sayin Hülya Özdag Özen, il koordinatörüm sayin Leman Yenigün’e ve önceki dönem Koordinatörlerime yürekten tesekkür ederim. Bu süreçte beraber çalistigim il baskanim sayin Ali Kemal Ayaz Bey’in nezdinde önceki dönem ve mevcut olmak üzere bütün teskilat kademelerine tesekkür ederim. En büyük tesekkürü kadin kollari baskanligimi yürüttügüm süreçte ekibimde yer alan her bir arkadasima ediyorum. Haklarinizi helal edin, bir dava arkadasindan öte aile olduk, beraber iyi kötü günlerimiz oldu, hayata daha güçlü ve tecrübeli bakmamiza neden olan bir süreç yasadik, Allah hepinizden razi olsun. Allah’a emanet olun ”dedi.

AK Parti Igdir Gençlik Kollari Baskani Muhammet Çaglar Akar, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, “Yaklasik 2 yildir onur, seref ve mutlulukla yürüttügüm Ak Parti Igdir Gençlik Kollari Il Baskanligi görevimden is degisikligimden ötürü affimi talep ettim. Hayatimin en güzel yillarini AK Parti’mizde ve liderimiz, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in arkasinda geçirmis olmanin bahtiyarligini yasiyorum. Görev süremiz boyunca yol arkadaslarimla birlikte Igdir’in her sokaginda liderimizi ve hizmetlerini haykirdik. Sehrimizde Genel Merkezimizin talimatlari dogrultusunda çalismalarimizi sürdürüp, üniversitelerde 1; üye çalismalarinda 2 kez Türkiye derecesi kazanmis olmanin hakli gururunu yasadik. Bu süreçte teskilatimiza her daim mihmandarlik yapan, en büyük destekçimiz, AK Gençligin baskani ve agabeyi Gençlik Kollari Genel Baskanimiz Eyyüp Kadir Inan baskanima, MYK ve MKYK üyelerimize, kiymetli desteklerinden ötürü Il baskanimiza, Merkez ilçe baskanimiza, Kadin Kollari baskanimiza, her ihtiyacimiza kosan ilçe belediye baskanlarimiza, il genel meclis üyelerimize, belediye encümenlerimize ve birlikte yürürken attigim her adimda benimle olan çok degerli yol arkadaslarim, kardeslerim, il yönetim kurulum, ilçe baskanlarim, belde baskanlarim ve yönetimleri, Üniak ve lise teskilatimizda ki fedakar kardeslerime sonsuz tesekkür ederim. Rabbim liderimiz ve davamiz yolunda yürüyen tüm teskilat mensuplarina güç kuvvet versin insallah” dedi.

Kaynak: İHA