Ihtiyaç Sahibi Ailelere Dagitilan Kömürleri Satan Güvenlik Görevlisi Tutuklandi

Eskisehir’de ihtiyaç sahibi ailelere dagilan kömürleri el altindan satarken suçüstü yakalanan özel güvenlik görevlisi tutuklandi.

Ihtiyaç Sahibi Ailelere Dagitilan Kömürleri Satan Güvenlik Görevlisi Tutuklandi
Edinilen bilgilere göre, Odunpazari Kaymakamligi tarafindan yardima muhtaç ailelere dagitilmasi amaciyla bir depoda muhafaza edilen kömürler, özel güvenlik görevlisi tarafindan vatandaslara satildi. Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügü bünyesinde görevli özel güvenlik görevlisi Tayfun B.’nin, depoda muhafaza edilen kömürleri sattigi bilgisinin alinmasi üzerine Odunpazari Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Arastirma Büro Amirligi ekiplerince çalisma baslatildi.

bir vatandasin çuvali 40 TL’den satin aldigi 50 çuval kömür kamyonete yüklü halde ele geçirildi. Yardim amaçli dagitilan ve üzerinde ‘Satilamaz’ ibaresi olan kömür dolu çuvallari bir süredir sattigi tespit edilen deponun özel güvenlik görevlisi Tayfun B., Emek Mahallesi’ndeki ikametine yapilan operasyon ile gözaltina alindi. Görevini kötüye kullanarak devlet malini satan özel güvenlik görevlisi emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Özel güvenlik görevlisi Tayfun B.’nin ne kadar kömür sattiginin tespit edilmesi amaciyla geçmise yönelik stok kontrol incelemelerinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA