ERÜ Rektörü Altun, ERÜTAM'i Ziyaret Etti

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, arastirma merkezleri ziyaretleri çerçevesinde Tarimsal Arastirma ve Uygulama Merkezi’ni (ERÜTAM) ziyaret ederek, merkez arastirmacilari ile bir araya geldi.

ERÜ Rektörü Altun, ERÜTAM'i Ziyaret Etti
Arastirma merkezleri ziyaretleri çerçevesinde Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Oktay Özkan ve Prof. Dr. Sultan Tasci ile birlikte ERÜTAM’i ziyaret etti. Merkez Toplanti Salonu’nda düzenlenen toplantida ilk olarak Merkez Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Abdullah Ulas, merkezin kurulusundan bu yana yürütülen faaliyetler ve projeler hakkinda bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun da toplantida yaptigi konusmasinda tahil ve tarim arzinin önemine dikkat çekti.

ERÜTAM’in önemli bir alana sahip arastirma merkezi oldugunu belirten Rektör Altun, “ERÜTAM’da bizler bir yandan üretim yaparken amacimiz ögrencilerimize uygulama alani saglamak. Arastirma merkezlerinin temel amaçlarindan birisi hem AR-GE boyutu hem de ögrencilerimize katkilar saglamaktir. Bu nokta da ERÜTAM’da bu amaca ulasan seviyede oldugumuzu görmekteyiz. Bunlari bizler daha da artirmak istiyoruz” dedi.

Rektör Altun, konusmasinin ardindan arastirmacilar ve ögrenciler ile sohbet etti.

Ziyaretin sonunda Merkez Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Abdullah Ulas tarafindan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’a ERÜTAM’da üretilen ürünlerden hediye edildi.
Kaynak: İHA