Yeni Yilda Özel Yapimlar Izleyicilerle Bulusuyor

Dijital televizyon platformu Tivibu, yeni yilda da özel içerikleri ekranlara getiriyor. Platform Ocak ayinda Kore yapimi dizi ve filmlerin yani sira geçtigimiz yila damgasini vuran yapimlari izleyicilerle bulusturuyor.

Yeni Yilda Özel Yapimlar Izleyicilerle Bulusuyor


Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, 2023’te de dramdan komediye, fantastikten bilim kurguya özel içerikleri seyircisiyle bulusturmaya devam ediyor. Geçtigimiz yil vizyona giren Brad Pitt ve Joey King gibi basarili isimlerin kadrosunda yer aldigi Suikast Treni ile yine 2022 yilinin dikkat çeken yapimlarindan biri olan Gerçek Kahraman filmi Kirala-Satin Al klasöründe sinemaseverlerle bulusuyor. Ayrica, Oscar dahil 6 ödül kazanan ve gisede hasilat rekoru kiran Robert Pattinson’un basrol oynadigi bilim-kurgu filmi Tenet de Tivibu Film Klasöründe ekranlara geliyor. Ayrica kadrosunda Burcu Biricik, Pinar Deniz, Metin Akdülger, Aras Aydin gibi sevilen oyuncularin yer aldigi Insanlar Ikiye Ayrilir filmi de Tivibu Film Klasörü’nde yer aliyor.

Sevilen Kore yapimlari yeni yilda platformda

Kore film ve dizilerinin ön plana çiktigi ocak ayinda; 2021 yilinda vizyona giren ve Bruce Geller’in Mission: Impossible serisine dayanan aksiyon-komedi yapimi Mission: Possible filmi Tivibu kullanicilarinin begenisine sunuluyor. Dram sevenlerin begenisini kazanan My Lovely Angel filmi de ocak ayinda izleyicilerle bulusuyor.

Tivibu ayrica yeni yilda Güney Kore dizilerini de platforma ekliyor. Tivibu Ocak ayinda dizi severlerin begenerek izledigi Best Mistake: The Movie, Damn Good Company ve Alice, The Final Weapon yapimlarini ekranlara getiriyor.

Moonbug ile çocuklara özel yapimlar

Çocuklara özel yapimlari seyircilerle bulusturan platform, yeni yilda, dünyanin önde gelen okul öncesi çocuk içeriklerine sahip kanallarindan Moonbug Kids kanalini platforma dahil etti. Çocuk izleyicilerin en çok izledigi yapimlardan Supa Strikas, Cocomelon, Blippi Wonders, Arpo, Little Baby Bum yapimlari Moonbug Kids kanalinda Tivibu kullanicilarinin begenisine sunuluyor.
Kaynak: İHA