AK Partili Sahin Tin, 'Güçlü Adimlar Atiyoruz'

AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, Serinhisar ilçesinde ev ziyareti yapip partilileriyle bulustu. Sahin Tin; “Her alanda tartismalari ardimizda birakan önemli kararlar aliyoruz. Türkiye’nin üreten gücünü dünyaya gösteriyoruz. Milletimizin taleplerini önceligimiz kabul ediyoruz. Türkiye Yüzyilina sahip çikiyoruz. Güçlü adimlar atiyoruz” dedi.

AK Partili Sahin Tin, 'Güçlü Adimlar Atiyoruz'


AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, Serinhisar ilçesine ziyaret gerçeklestirdi. Önceki dönem ilçe baskani Mehmet Turhan’in evine misafir olan Milletvekili Sahin Tin ve beraberindekiler ardindan ilçe binasinda ilçe baskani, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve MHP ilçe Baskaninin katildigi toplantida hemsehrileriyle bir araya geldi. Milletvekili Sahin Tin’e Serinhisar Ilçe Koordinatörü de eslik etti.

Serinhisar ilçesinde ilk olarak ev ziyareti gerçeklestiren Milletvekili Sahin Tin, vefali olmanin önemine isaret ederek, firsat buldukça ev ziyaretleri yaptiklarini, gönüllerdeki yerlerini tazelediklerini söyledi.

Sahin Tin; “Her firsatta ilçelerimizi dolasiyoruz. Partililerimiz ve vatandaslarimizla bulusmalar gerçeklestiriyoruz. Imkân nispetinde ev ziyaretleri yapiyor, vefanin varligini ayakta tutmak için gönüller aliyor, muhabbetimizi tazeliyoruz. Bu çerçevede Serinhisar ilçemizde önceki dönemlerde ilçe baskani olarak görev yapan Mehmet Turhan Baskanimizi ve ailesini ziyaret ettik. Bizleri sevgiyle karsilayip, nezaketle agirladilar. Çok tesekkür ediyoruz. Mehmet baskanimizdan tecrübelerini dinledik. Gönlündeki sevgi sarmalina bulanmis yerimizi tazeledik, hayir duasini aldik. Kendisi ilçe baskani oldugu dönemlerde ilçemize önemli hizmetlere vesile oldu. Milletimizle omuz omuza gelecege dogru emin adimlarla ilerleyerek nice basarilar elde ettik. Bizler her zaman hedeflerimize odaklandik. Her ne suretle olursa olsun basarili olmak, ülkemizi hedeflerine tasimak durumundayiz. Umutluyuz ve heyecanliyiz. Milletimize güveniyoruz. Bizler de büyük gayret içindeyiz. Hedeflerimize güvenle ilerliyoruz” dedi.



“Hizmet askimiz ve heyecanimiz yüksek”

Serinhisar’da ev ziyaretinin ardindan partisinin ilçe binasinda ilçe baskani, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve MHP ilçe baskani ile bir araya gelen Milletvekili Sahin Tin; “Cumhur Ittifaki Serinhisar’da tek yürek, tek yumruk halinde” dedi.

Sahin Tin; “Ülkemizi gelecege hazirlamak için Cumhur ittifaki olarak büyük bir özveriyle çalisiyoruz. Hizmetlere vatandaslarimizin kolay ulasimini saglamak için cansiperane bir gayret içindeyiz. Geçtigimiz dönemde Serinhisar ilçemize birçok hizmet getirdik. Eserler yapip yatirimlarin yükselmesini sagladik. Yeni dönemde de ilçemize hizmet etmeye devam edecegiz. Nasil kaymakamlik binasindan emniyet binasina, belediye hizmet binasindan gençlik merkezine, yeni okullardan yeni dersliklere hemen her alanda yatirimlar yaptiysak, Yatagan Kefe Yaylasi yolunun genisletilmesini saglayip Ayaz mahallesine sosyal tesis yapimi için temel attiysak daha birçok projenin hayata geçirilmesini de saglamaya devam edecegiz. Tüm bunlar, birlikle, beraberlikle, azimle, gayretle, cesaretle ve çalismakla mümkün oluyor. Her alanda tartismalari ardimizda birakan önemli kararlar aliyoruz. Türkiye’nin üreten gücünü dünyaya gösteriyoruz. Milletimizin taleplerini önceligimiz kabul ediyoruz. Türkiye Yüzyilina sahip çikiyoruz. Güçlü adimlar atiyoruz. Hizmet askimiz ve heyecanimiz yüksek. Bizim ülkümüz memleket, sevdamiz milletimizdir. Gönülden fedakârlik etmeye, özveriyle çalismaya, inandigimiz yolda ilerlemeye, asil milletimize askla hizmet etmeye azimle ve kararlilikla devam edecegiz.” dedi.

Kaynak: İHA