SUBÜ Iletisimde Fark Olusturmak Istiyor

SUBÜ Iletisim Koordinatörlügü tarafindan üniversitenin tüm birimlerindeki iletisim temsilcilerinin daha nitelikli içerikler üretmesi için Iletisim Kamplari baslatildi. Kampin ilk etkinliginde ‘Haber Hazirlama ve Mobil Fotografçilik’ konulu seminer ve atölye çalismasi gerçeklestirildi.

SUBÜ Iletisimde Fark Olusturmak Istiyor
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Iletisim Koordinatörlügü tarafindan üniversitenin tüm birimlerindeki iletisim temsilcilerine yönelik Iletisim Kamplari baslatildi. Akademisyen ve idari personellerden olusan iletisim temsilcilerinin daha nitelikli içerikler üretmesi için düzenlenen kamp çerçevesindeki ilk seminer ve atölye çalismasi Rektörlük Konferans Salonu’nda ‘Haber Hazirlama ve Mobil Fotografçilik’ basligiyla düzenlendi.

Açilis konusmasini Iletisim Koordinatörü Ögr. Gör. Halid Özgür’ün yaptigi etkinlikte, Iletisim Koordinatörlügü’nden Ögr. Gör. Ömer Çiçek; kurumsal haberlerin neden hazirlandigi, iletisim temsilcilerinden beklenenler, haber süreç zinciri ve haberlerin çiktilariyla ilgili bilgiler verdi. Kurumsal haber yazimiyla ilgili atölye çalismasi gerçeklestirdi.

Iletisim Koordinatörlügü’nden Ögr. Gör. Emre Eroglu ve Ferizli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarimi Programi Ögr. Gör. Ersin Berk ise mobil fotografçilik için cihaz kullaniminda dikkat edilmesi gerekenler ve farkli ortamlarda mobil fotograf çekiminin püf noktalariyla ilgili bilgiler paylasti. Üçler kurali, dijital zoom ve optik zoom farklari, ters isik, odaklama konulari ele alindi. Son olarak atölye çalismasi gerçeklestirildi.

Iletisim Koordinatörlügü’nden yapilan açiklamada Iletisim Kamplari’nin grafik tasarimi ve etkinlik yönetimi seminerleriyle devam edecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA