Meserret Bahçe'de Sona Yaklasiliyor

Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri çalismalarini yerinde inceleyen Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, “Yeni Kadin Dogum ve Çocuk Hastanemizin hemen yaninda, insana ve dogaya saygili güzel bir projeyi hayata geçirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Çalismalarimiz hizla devam ediyor. Insallah çok yakinda açilisini hep birlikte yapacagiz” dedi.

Meserret Bahçe'de Sona Yaklasiliyor
Her yastan insana dokunan projeleri hayata geçirmeye devam eden Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri çalismalarini yerinde inceledi. AK Parti’li meclis üyesi Behlül Bayrak’in da bulundugu incelemelerin ardindan degerlendirmelerde bulunan Baskan Isiksu, sehrin kalbi Adapazari’na deger katan çalismalari hayata geçirdikleri için mutlu olduklarini kaydetti.

Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri’nin insan ve dogaya saygili ve oldukça uyumlu bir proje olduguna dikkat çeken Baskan Isiksu, “Yeni Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesinin hemen yaninda kalan 3 bin 146 metrekarelik alanda insana ve dogaya saygili, güzel bir projeyi hayata geçirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Hemsehrilerimizin büyük teveccühünü kazanacagini ümit ettigimiz projede çalismalarimiz hizla devam ediyor. Insallah çok yakinda açilisini hep birlikte yapacagiz. Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri, sehrin kalbi Adapazari’miza simdiden hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA