Kör Kursunla Hayatini Kaybetmisti, Cinayet Süphelisi Tutuklandi

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde kavga sirasinda açilan ates sonucu yoldan geçen bir kisinin basindan vurularak hayatini kaybettigi olayin süphelisi çikarildigi hakimlikçe tutuklandi.

Kör Kursunla Hayatini Kaybetmisti, Cinayet Süphelisi Tutuklandi
Geçtigimiz günlerde gece yarisi Hidiraga Mahallesi Yogurtçu Sokak üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, bir araç park halindeki araçlara çarpti. Bu sirada çarpan araç sürücüsü ile ayni araçtaki yolcu M.S. arasinda tartisma yasandi. Sinirlenen M.S. araçtan indikten sonra olay yerinden uzaklasan araca dogru ates etti. Bu sirada yoldan geçen ve evine gitmekte olan 37 yasindaki Ibrahim Onaran, basina isabet eden kursun sonucu kanlar içinde kaldi. Agir yaralanan Onaran, olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasi kaldirildigi Çorlu Devlet Hastanesi’nde doktorlarin yaptigi tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Olayin ardindan Çorlu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro ekiplerinin siki takibi sonrasi yakalanan süpheli M.S. ifadesinin ardindan çikarildigi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA