Kayinvalide Ve Gelinin Kuyumcudaki Dalginligi 40 Bin Liraya Mal Oldu

Antalya’da bir kisi, bileziklere bakma bahanesiyle girdigi kuyumcuda iki kadinin önünde bulunan yaklasik 40 bin lira degerindeki bilezigi el çabukluguyla çaldi. Hirsizin rahat tavirlari, is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Kayinvalide Ve Gelinin Kuyumcudaki Dalginligi 40 Bin Liraya Mal Oldu
Olay, geçtigimiz günlerde ögle saatlerinde Muratpasa ilçesi Kapaliyol’daki (Kazim Özalp Caddesi) bir kuyumcuda meydana geldi. Süpheli bir erkek, bilezik bakma bahanesiyle içerisi çok kalabalik olan kuyumcuya girdi. Elindeki siyah montla is yeri içinde kesif yapan süpheli, iki kadinin önünde tezgahta bulunan 4 bilezigi gözüne kestirdi. Iki kadinin dikkatinin dagildigi anda süpheli tezgah üzerindeki bir bilezigi el çabukluguyla aldi. Bir süre daha iki kadinin arkasinda etrafi izleyen süpheli, daha sonra yandaki müsterilere de bakarak is yerinden ayrildi. Bileziklerden birinin eksik oldugunu gören kadinlar, güvenlik kameralarini izleyince hirsizligi gördü. 112 Acil Çagri Merkezine haber verilmesinin ardindan olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Is yerine gelen ekipler, görüntülerden eskalini belirledikleri süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti. Bir hayli üzgün oldugu görülen kadinlarin hala olayin sokunda olduklari görüldü.

Emine Bolat’in otomobil almak için kuyumcuya bilezik bozdurmaya geldigi ve çalinan bilezigin 40 bin lira degerinde oldugu belirtildi.

Rahat hirsiz kamerada

Öte yandan görüntülere, süphelinin kalabalik olan is yeri içinde tezgahlari inceledigi, iki kadinin önündeki bileziklere baktigi, sol eliyle bilezigi alip elindeki montun altina koydugu anlar yansidi. Süphelinin bilezigi aldiktan sonra bir süre daha is yeri içinde durdugu, kadinlarin bilezigin eksik oldugunu anlamalari, süphelinin yandaki kadinlara bir seyler sorup ardindan olay yerinden ayrildigi anlar görüntülerde yer aldi.

"Araba alacaktik"

Önündeki tezgahtan bilezigi çalinan Emine Bolat, "Içerisi kalabalikti, arkamizdan bir oglan geldi, arkasindan da bir bayanla konustu.

Arkamizdan atti elini, aldi bilezigi. 1 bilezigimizi aldi, araba alacaktik. Sahsi görüntüde de gördük, ne diyecegiz, Allah bildigi gibi yapsin. Biz çok zor durumdayiz" dedi.

Kaynak: İHA