Geçirdigi Rahatsizlik Sonucu Hayatini Kaybeden Bulut Son Yolculuguna Ugurlandi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde geçirdigi rahatsizlik sonucu yasamini yitiren 19 yasindaki Bulut Algül, gözyaslari arasinda son yolculuguna ugurlandi.

Geçirdigi Rahatsizlik Sonucu Hayatini Kaybeden Bulut Son Yolculuguna Ugurlandi


Bodrum siyaset, is ve sosyal hayatinin taninan ve sevilen isimlerinden, AK Parti eski Ilçe Baskani Yilmaz Algül’ün 19 yasindaki oglu Bulut Algül, spor yaparken aniden rahatsizlandi. Hastaneye kaldirilan genç, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Bulut’un ölümü büyük bir üzüntüye neden oldu. Bulut Algül için ikindi namazina müteakip Ortakent Kerem Aydinlar Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Kilinan cenaze namazinin ardindan cenaze gözyaslari arasinda Ortakent Mezarligi’na defnedilirken, anne Dicle ve baba Yilmaz Algül taziye dileklerini kabul etti.

Törene ailesi ve yakinlarinin yani sira Mugla Valisi Orhan Tavli, Bodrum Kaymakami Bilgehan Bayar, Milas Kaymakami Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, Milas Belediye Baskani Muhammet Tokat, Bodrum Cumhuriyet Bassavcisi Hasan Dalak, Il Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoglu ile çok sayida kisi katildi.

Kaynak: İHA