Baskan Yilmaz'dan Karne Hediyesi 'Çocuk Köyü'

Avlu Yasam Merkezi içerisinde yer alan Çocuk Köyü, yenilenen yüzüyle Cumartesi günü açiliyor. Baskan Yilmaz, ögrencilere karne hediyesi olarak sömestr tatili süresince Çocuk Köyü’ne girisleri ücretsiz yapti.

Baskan Yilmaz'dan Karne Hediyesi 'Çocuk Köyü'
Türkiye’nin ilk ve tek 5 bin metrekarelik ve 17 metre yüksekliginde sisme balon kapali oyun alanina sahip olan Firintas Çocuk Köyü; yenilenen trambolin, basket sahasi, dinlenme alanlari, kafesi ve daha fazlasiyla Cumartesi günü çocuklarin hizmetine sunulacak. Çocuklarin keyifle vakit geçirebilecekleri bir eglence merkezi olarak planlanan Çocuk Köyü, çocuklar tarafindan siklikla tercih edilen yeni oyun alanlariyla zenginlestirildi.

Macera parkurlarindan oyun alanlarina, kaydirak çesitlerinden meslek evlerine, atlikarincadan zipline sporuna, elektrikli jetonlu oyun alanindan piyanoya kadar birçok farkli oyun ve aktivitenin yer aldigi Çocuk Köyü, 15 yasina kadar olan tüm çocuklarin hizmetinde olacak. “Dünya Kadar Eglence” sloganiyla kapilarini Cumartesi günü açacak olan Çocuk Köyü, Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’in sömestr tatiline giren ögrencilere karne hediyesi olarak tatil boyunca ücretsiz olacak.

Yeni eglence gruplari kuruldu

Yenilenen; Trambolin, Basket Sahasi Oyun Alani, Roler Kaydirak oyun alani, Cafesi, Dinlenme Alanlari, ve daha fazlasi ile, Yeni Kurulan Çocuk Köyü’nde su oyun gruplari var;

Macera Parkuru (0 - 3 Yas), Oyun Alan (3 Yas Alti), Macera Parkuru ( 5 Yas), 6 metre yüksekliginde Macera Parki (5 - 12 Yas), Meslek Evleri, Atli Karinca (Elektrikli Jetonlu Oyun Alan), Palmiye (Elektrikli Jetonlu Oyun Alan), Hamster (Elektrikli Jetonlu Oyun Alan), Balik (Elektrikli Jetonlu Oyun Alan), Piyano, Zipline, 9 metrelik Düz Kaydirak, 9 metrelik Tüp Kaydirak, 10 metrelik Spiral kaydirak.
Kaynak: İHA