Akyazi'nin Sokaklari Güzellesmeye Devam Ediyor

Akyazi Belediyesi ilçede altyapisi tamamlanan sokaklari güzellestirmeye devam ediyor. 2023 yilinda da asfalt çalismalarina hiz kesmeden devam edilirken Yunus Emre Mahallesi 4074, 4062, 4058 ve 4059 numarali sokaklarda yol çizgilerinin de çizilmesi ile çalismalar tamamlandi.

Akyazi'nin Sokaklari Güzellesmeye Devam Ediyor
31 Mart 2019 tarihinden bugüne 250 bin ton asfalt çalismasi yapilan Akyazi’da sokaklar güzellesmeye devam ediyor. 2023 yilinda da asfalt çalismalarina hiz kesmeden devam eden Akyazi Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi 4074, 4062, 4058 ve 4059 numarali sokaklarda yol çizgilerinin de çizilmesi ile çalismalarini tamamlandi. Altyapisi tamamlanan sokaklari birer birer güzellestirmeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Baskani Bilal Soykan, “ Her seyin en iyisini hak eden hemserilerimiz için çalismalarimizi sürdürüyoruz” dedi.

Belediye Baskani Soykan, “Daha güzel bir Akyazi için var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Bir yandan mahalle ve sokaklarimizin altyapisini yenilerken bir yandan da çalismalarin tamamlandigi sokaklarimizi asfaltla bulusturuyoruz. Akyazi’miza yakisan daha güzel daha modern yollar ve sokaklar insa ediyoruz. Ilçemiz genelinde bugüne kadar Büyüksehir Belediyemizle birlikte 250 bin ton asfalt attik. 2023 yilinda da hedeflerimiz dogrultusunda çok çalisarak bu rakami çok daha yukarilara çekecegiz insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA