28 Yasindaki Genç Kadinin Öldügü Cinayetin Sebebi Kan Dondurdu

Bursa’da 28 yasindaki genç kadinin öldügü cinayetin sebebi dehsete düsürdü.

28 Yasindaki Genç Kadinin Öldügü Cinayetin Sebebi Kan Dondurdu
Olay, sali günü Mustafakemalpasa ilçesi Selimiye Mahallesi Irfan Kaplan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.T., dini nikahla birlikte yasadigini söyledigi Pelin Sezer’den haber alamayinca ev sahibinden yedek anahtari istedi. Anahtari alarak eve giren S.T., Pelin Sezer’i kanlar içerisinde yerde yatarken gördü. Ihbar üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri geldi. Olay yerine gelen saglik ekipleri ise Pelin Sezer’e yaptigi kontrollerde hayatini kaybettigini belirledi. Sezer’in tabanca ile vurularak öldürüldügü, vücudunun çesitli yerlerine 11 merminin isabet ettigi tespit edildi. Bunun üzerine cinayete iliskin çalisma baslatan polis ekipleri, geçen hafta Pelin Sezer ile S.T.’nin, Mehmet Mehdi Okulevi ile birlikte Mustafakemalpasa’dan bir ev kiraladiklarini ve Sezer’in ev sahibine S.T.’yi esi, 66 yasindaki Mehmet Mehdi Okulevi’ni ise babasi olarak tanittigi tespit etti. Polis ekipleri, cinayet süphelisi olan Mehmet Mehdi Okulevi’nin cinayeti isledikten sonra Istanbul’a gittigini tespit etti. Bunun üzerine hemen Istanbul Emniyet Müdürlügü ile irtibata geçilerek Istanbul’da kizinin evinde yapilan operasyonla gözaltina alinan Okulevi ardindan Bursa’ya getirildi.

Mehmet Mehdi Okulevi, emniyetteki islemlerinin ardindan dün sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Cinayetin sebebi kan dondurdu

Emniyetteki ifadesi ortaya çikan Mehmet Mehdi Okulevi’nin "Pelin ile bir tanidigim araciligiyla tanistim, bana yakin davraniyordu. Evlenmek için tanimak istedim ancak bulusunca çok genç oldugu için evlenmekten vazgeçtim. 12 çocugum var, Pelin çocuklarim yasindaydi. Esimden bosanmistim. Pelin ve birlikte yasadigi S.T., bir gün beni arayip, bulusmak istediler. Bulustugumuzda bana ’Bize babalik yap, bagimizi koparmayalim’ dediler. Ben de bu teklifi kabul ettim" dedi.

Cinayetin sebebi yüzük, para ve altinmis

66 yasindaki Mehmet Mehdi Okulevi söyle devam etti, "Pelin, benden sürekli altin yüzük, bilezik veya para istiyordu. Olay günü tekrar benden altin yüzük ve para istedi. Ben de almayi reddettim sonra tartismaya basladik. Pelin, biçakla benim üzerime dogru saldirdi. Ben de o sirada yanimda getirdigim tabancami çikarip, Pelin’e dogru ates ettim. Cinayetten sonra Istanbul’a, kizimin yanina kaçtim ve gece uyurken polisler eve gelip, beni yataktan kaldirip, gözaltina aldilar" dedigi ögrenildi.
Kaynak: İHA