Gençlerin Uyusturucu Madde Bagimliligini Anlattigi Yarisma Sonuçlandi

Yesilay tarafindan bu yil 6’ncisi düzenlenen Saglikli Fikirler Kisa Film Yarismasi’nin kazananlari belli oldu. Yarismaya bu yil 152 eser basvuruda bulundu.

Gençlerin Uyusturucu Madde Bagimliligini Anlattigi Yarisma Sonuçlandi
Yesilay’in T.C Kültür ve Turizm Bakanligi katkisiyla düzenledigi Saglikli Fikirler Kisa Film Yarismasi’nin kazananlari belli oldu. “Gençlerin Gözünden Uyusturucu Madde Bagimliligi” temasiyla düzenlenen yarismanin belgesel kategorisinde yarisan Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 3’üncü sinif ögrencileri Aydin Emre Ertemoglu ve Ali Ihsan Öksüz, Uyan isimli filmiyle ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Ödüller, Yesilay Bilim Kurulu Baskani ve Yarisma Jüri Baskani Prof. Dr. Peyami Çelikcan’in ve Yesilay Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Erol’un katilimiyla çevrim içi gerçeklestirilen törende verildi.

Yesilay Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Peyami Çelikcan’in jüri baskanliginda, Cumhurbaskani Basdanismani Fecir Alptekin, yönetmen Dervis Zaim, Birol Güven, ressam Mehmet Güleryüz, sinema ve televizyon bölümlerinde görev yapan ögretim üyelerinden ve sinema elestirmenlerinden olusan 20 kisilik jürinin degerlendirmesi sonucunda kazananlara toplam 104 bin TL para ödülü dagitildi.
Kaynak: İHA