Cip Kazasinda Ölü Sayisi 3'E Yükseldi

Amasya’nin Tasova ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çikan cipin sarampole devrilerek defalarca takla attigi feci kazada vefat edenlerin sayisi 2’den 3’e yükseldi.

Cip Kazasinda Ölü Sayisi 3'E Yükseldi
Edinilen bilgiye göre, Istanbul’dan Erzurum’daki yakinlarinin cenazesine katilmak için yola çikan Fuat Kavci (32) idaresindeki 34 FEN 827 plakali cip, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu D-100 karayolu Dutluk köyü mevkiinde sarampole devrilerek defalarca takla atti.

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida acil saglik, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada Hikmet Kavci (60) olay yerinde hayatini kaybetti. Agir yaralanan Nezaket Kavci (67) ve sürücü Fuat Kavci ambulanslarla Tasova Devlet Hastanesine, Esen Sekmen (67) ise Amasya Üniversitesi Sabuncuoglu Serefeddin Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Cip sürücüsü yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Kazada ölenlerin cenazeleri Tasova Devlet Hastanesinin morguna götürüldü. Kazada agir yaralanan Esen Sekmen’den de aci haber geldi. Vefat edenlerin sayisi 3’e yükselmis oldu. Nezaket Kavci’nin tedavisi ise sürüyor.

Ciptekilerin Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde yakinlarinin cenazesine katilmak için yola çiktiklari ögrenildi. Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA