Zincidere 100. Yil Mesire Alani Gece Isil Isil

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, yapimi tamamlanma asamasindaki Zincidere 100. Yil Mesire Alaninda gerçeklestirilen aydinlatma çalismalarini inceledi.

Zincidere 100. Yil Mesire Alani Gece Isil Isil
Soguk havaya ragmen zorlu kis sartlarinda da yapim çalismalari hiz kesmeyen mesire alanina AK Parti Talas Ilçe Baskani Hasan Nuri Kus ile birlikte gelen Baskan Yalçin, aydinlatma çalismalariyla ilgili yetkililerden bilgiler aldi. Iki yil önce Tarim ve Orman Bakanligi ile Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi arasinda mekik dokuyarak bölgenin tahsisinin Talas Belediyesine geçmesini saglayan Baskan Yalçin, 52 bin metrekare alana sahip Zincidere 100. Yil Mesire Alaninin bahar aylarinda hizmete girecegini söyledi.

Son olarak gece aydinlatma çalismalarinin da tamamlandigini belirten Baskan Yalçin; “Önümüzdeki bahar, yalnizca Talas’in degil bütün Kayseri’nin en gözde mesire alani olacak Zincidere 100. Yil Mesire Alani’nda aydinlatma çalismalarini tamamladik. Isil isil görüntüsüyle simdiden Talas’imiza hayirli olsun.” dedi.

Geçtigimiz günlerde inceleme yapmak üzere alana gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de yapilan çalismalardan övgüyle bahsetmisti.

Içerisindeki ördekler ve adanin da yer aldigi göletle birlikte 52 bin metrekare alana sahip Zincidere 100. Yil Mesire Alaninda restorandan mescid, lavabo ve seyir iskelesine, kamelyalardan piknik alanlarina kadar birçok hizmet sunulacak.
Kaynak: İHA