Genel Sekreter Inan Açiklamasi '12 Ay Yasanacak Modern Bir Sehir Için Var Gücümüzle Çalisiyoruz'

Ordu Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait Inan, belediyenin 19 ilçede yatirimlarina devam ettigini belirterek, “12 ay yasanacak modern bir sehri insa etmek için var gücümüzle çalisiyoruz. Ordu göç veren bir yer. Ordu’da yasayanlarin 3 kati kadar da il disinda yasayan nüfusumuz var. Artik onlarin da geri gelme zamani geldi” dedi.

Genel Sekreter Inan Açiklamasi '12 Ay Yasanacak Modern Bir Sehir Için Var Gücümüzle Çalisiyoruz'
Genel Sekreter Sait Inan, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlariyla kentte yapilan, devam eden ve yapilmasi planlanan çalismalari takip etmek üzere daire baskanlari ve birim amirleri ile birlikte Altinordu ilçesi Hatipli Mahallesi’nde mahalle muhtarlarinin da katilimi ile toplanti düzenledi.



“Modern bir sehir için var gücümüzle çalisiyoruz”

Belediyenin bölgedeki yatirimlarinin degerlendirildigi toplantida konusan Ordu Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait Inan, katilimcilara Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in selamlarini iletti. Büyüksehir Belediyesi’nin yatirimlarini 19 ilçede araliksiz sürdügünü ifade eden Genel Sekreter Inan, “Altinordu ilçemize bagli Hatipli Mahallemizde Eskipazar, Terzili, Yildizli, Alembey ve Bayadi Mahalle muhtarlarimizla bir aradayiz. Altinordu’nun bu bölgesinde de önemli yatirim ve çalismalar geçeklestirdik. Yaptigimiz çalismalari yerinde görmek ve eksiklikleri de yerinde tespit etmek amaciyla mahallelerimizde muhtarlarimiz ve vatandaslarimizla bir araya geliyoruz. Ilçe ilçe yaptigimiz bu gezilerimizi, merkezi konumdaki mahallelerimizde bulusarak araliksiz sürdürüyoruz. Bölgede çalismalarimiz çerçevesinde alt yapisini tamamladigimiz yollari sicak asfalt ile bulusturuyoruz. Bu mahallelerimizde bulunan güzergahlar öte yandan tarihe isik tutan Kurul Kalesi’ninde ana yolunu barindiriyor. Kurul’unda turizme kazandirilmasi için gayretli bir çalisma yürütüyoruz. Alt yapisiyla üst yapisiyla 12 ay yasanacak modern bir sehri insa etmek için var gücümüzle çalisiyoruz. Ordu göç veren bir yer. Ordu’da yasayanlarin 3 kati kadar da il disinda yasayan nüfusumuz var. Artik onlarinda geri gelme zamani geldi” dedi.

Mahallelerine yapilan yatirimlardan duyduklari memnuniyetini dile getiren mahalle muhtarlari, kendilerine gösterdigi ilgi için Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tesekkürlerini ileterek, bu toplantilarin yerinde yapilmasinin önemli oldugunu söylediler.
Kaynak: İHA