Eyüpsultan'da Kanalizasyon Çukuruna Düsen Kisiyi Itfaiye Ekipleri Kurtardi

Eyüpsultan’da bir kisi park içinde tellerle çevrili alanda bulunan 10 metre derinliginde ki kanalizasyon çukuruna düstü. Itfaiye ekiplerinin uzun ugraslari sonucunda çikarilan yarali ambulansla hastaneye kaldirildi.

Eyüpsultan'da Kanalizasyon Çukuruna Düsen Kisiyi Itfaiye Ekipleri Kurtardi


Olay, Eyüp Merkez Mahallesi Silahtaraga Caddesi’nde saat 05.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park içinde etrafi tellerle çevrili alanda bulunan ve yaklasik 10 metre derinliginde olan kanalizasyon çukuruna henüz kimligi ögrenilemeyen 1 kisi düstü. Düsen kisilerin çigliklarini duyan vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Itfaiye ekipleri kanalizasyon çukuru içindeki kisileri çikarmak için çalisma baslatirken saglik ekipleri hazirda bekledi.

Itfaiye ekiplerinin uzun ugraslari sonucunda çukurdan çikarildi

Çukurun içine düsen ve bilincini kaybeden kisiyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Çukur içerisinden kurtarici araç yardimi ile çikarilan kisiye ilk müdahaleyi olay yerinde hazirda bekleyen saglik ekipleri yapti. Daha sonra itfaiye ve polis ekiplerinin de yardimi ile sedyeyle ambulansla tasinan yarali tedavi altina alinmak üzere hastaneye kaldirildi.

Polis ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti
Kaynak: İHA