Etkinlik Teknolojileri Sektörü, TETSED'in Davetiyle Antalya'da Bulustu

Türkiye’de son yillarda giderek istikrarli bir büyüme yakalayan etkinlik sektörünün çalisanlari ve paydaslari Antalya’da bulustu.

Etkinlik Teknolojileri Sektörü, TETSED'in Davetiyle Antalya'da Bulustu
Tüm Etkinlik Teknolojileri Sektörü Derneginin düzenledigi 4. Sektörel Degerlendirme Toplantisi’ni TETSED bu yil Antalya’da tüm Türkiye’den katilan üyeleri ve sponsorlarin katilimlari ile daha genis içerikli olarak gerçeklestirildi.

Sektör paydaslarini kurumsal bir çati altinda toplamayi hedefleyen TETSED, tüm Türkiye’den üyelerinin katilimiyla sektörün gündemini tüm detaylariyla tartisti. Toplantida sektörde görev alan çalisanlarin mesleki yeterlilik belgesi edinmesi, sektörel finans ve is sürekliligini saglayacak yeni yazilimlarda tanitildi, ayrica bir sergi alaninda yeni teknolojilerin sergilendigi workshop salonlarinda yeni teknolojiler kullanicilarina tanitildi.

Özellikle kapanmalarin ardindan bu yil hizli bir baslangiçlar yapan, hizli bir toparlanma sürecine giren etkinlik sektörünü önümüzdeki günlerde nelerin bekledigi gibi güncel konu basliklari da deneyimli isimler tarafindan tartisildi. Açilis konusmasini TETSED Baskani Vedat Coskun’un yaptigi toplantida sektör paydaslarinin önerileri de dinlenerek sektörün yol haritasi belirlendi.

Baskan Coskun, "Tetsed olarak Türkiye’nin tüm bölgelerinden katilimci üyelerimiz, distribütörlerimiz ve üreticilerimizin de sponsor olarak bulunacagi bu organizasyonda ortak amacimiz, sorunlarimizin konusulup çözümleri konusunda görüslerde bulunmak, üye firmalar arasindaki iletisim bagini güçlendirerek sektörün sorunlarina kalici çözümler sunmak sektörün tamamlanmasi ve toparlanmasi gereken eksikliklerin üzerine odaklanarak sektörün çitasini, sektörel hizmet kalitesini yükseltmek amaciyla Sektörel Degerlendirme Toplantisini bu yil Antalya’da üyelerimizin ve sponsorlarimizin katilimlari ile daha genis içerikli olarak gerçeklestirmenin gurur ve mutlulugunu yasiyoruz. Ortak paydada sektörümüze ait sorunlarin çözümü için hep birlikte güçbirligi yaparak bu sorunlarin çözümlenmesi yolunda önemli adimlar attigimiz son 1 yil içerisinde sektörümüze fayda saglayacak, bu toplantimiza gündem olacak yeni basliklar belirleyerek ilerliyoruz.’’ dedi.

Kaynak: İHA