Ayakkabilari Önce Numarasina Bakip Sonra Koklayarak Çaldi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde bir apartmana giren hirsiz, daire kapisinda bulunan ayakkabiliktan ayakkabi çaldi. En iyi ayakkabiyi seçmek için cep telefonu isigiyla marka ve numarasina bakan hirsizin, çalmadan önce ayakkabinin kokup kokmadigini kontrol ettigi görüldü. Apartmanin güvenlik kamerasina yansiyan hirsizlik olayinda, hirsizlik sirasinda süphelinin rahatligi da dikkatlerden kaçmadi.

Ayakkabilari Önce Numarasina Bakip Sonra Koklayarak Çaldi
Olay, Asagi Pazarci Mahallesi 1012 sokak üzerinde bulunan binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; apartmana giren hirsiz, Mehmet Yüksel isimli vatandasin ikamet ettigi dairenin kapisinda bulunan ayakkabiliktan ayakkabi çaldi. Hirsizlik ani apartmanin güvenlik kamerasina saniye saniyesine yansirken, süphelinin ayakkabiliktaki tüm ayakkabilari iyice kontrol ettikten sonra en iyi spor ayakkabisini seçtigi, alip götürmeden önce ayakkabinin marka ve numarasina bakip kokup kokmadigini da koklayarak kontrol ettigi görüldü.



“Kapi kilidi arizaliydi”

Ayakkabisi çalinan Mehmet Yüksel, olaydan birkaç gün önce apartmanin giris kapisinin kilidinin arizalandigini belirterek “Olay günü kapi kilitli degildi. Olayi disari çikmak için ayakkabiyi aradigimda bulamayinca anladim. Güvenlik kamerasini izleyince ayakkabinin çalindigini gördüm. Adam o kadar rahat ki sasirip kaldim. Bir de kokup kokmadigini kontrol ediyor. Ben buradan vatandaslarimiza benim düstügüm duruma düsmemeleri için apartman ve daire kapilarini kapatmalarini öneriyorum. Eger imkanlari varsa daire kapilarinin önüne bile bir sey birakmasinlar. Ben yandim baskalari yanmasin” dedi.

Kaynak: İHA