Büyüksehir 'Sirdasin Olayim' Projesini Üniversite Gençligi Ile Bulusturuyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi, ’Sirdasin Olayim’ projesini üniversiteli gençlerle bulusturdu.

Büyüksehir 'Sirdasin Olayim' Projesini Üniversite Gençligi Ile Bulusturuyor
Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S.(KAYMEK), Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi psikolojik her türlü soruna, whatsapp üzerinden sundugu ücretsiz psiko-sosyal destek hatti ile sesli ve görüntülü psikolojik destek sagliyor. Gençlerle el ele çözüm bulmayi amaçlayan Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi’nin ‘Sizin engel olarak gördügünüz hiçbir sey, bizim sizin hayatiniza dokunmamiza engel degil. Hadi söz sizde’ sloganiyla ‘Sirdasin Olayim’ projesinin tanitimi tüm hiziyla sürüyor. ’Sirdasin Olayim’ projesi çerçevesinde uzman psikologlarla, üniversite gençligi bir araya gelerek, psikolojik danismanlik hizmetinden yararlandi. Besime Özderici Engelsiz Yasam Merkezi’nde gerçeklesen tanitim toplantisina Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk, Isletme ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin, Gevher Nesibe Kiz Yurdu’nda kalan üniversiteli ögrenciler katildi.

Toplantida konusan Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk, Büyüksehir Belediyesi olarak bu tarz etkinliklerin devam edecegini belirterek, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in gençlere selamlarini iletti. Gençlerin çok önemli oldugunu vurgulayan Öztürk, Baskan Büyükkiliç’in talimatlariyla Büyüksehir Belediyesi’nin gençlere yönelik birçok hizmetlerinin oldugunu belirtti.

‘Sirdasin Olayim’ projesi ile gençlere ücretsiz psikolojik destek sunan, Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi, kendini yalniz hisseden, anlasilmadigini düsünen, kendini anlatmak isteyen ama kendince bir takim engellerinden dolayi harekete geçemeyen gençlerin destekçisi olmayi sürdürüyor. Ayrica, psikolojik danismanlik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaslar, uzman danismanlar tarafindan gizlilik ve güvenlik tedbirleri çerçevesinde “psiko-sosyal” destek hattina 0537 400 85 00 whatsapp hatti üzerinden ulasabilecekler.
Kaynak: İHA