Adana'da 6 Bin 356 Konut Için Kuralar Çekilmeye Baslandi
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ’Ilk Evim, Ilk Is Yerim’ projesinin Adana etabinda kura çekimleri bugün basladi. Kentte yapilacak 6 bin 356 konut için 109 bin 239 kisinin basvuru yaptigi belirtildi.

Yüregir Kültür Merkezi’nde gerçeklesen kura çekiminin 2 gün sürecegi belirtildi. Projeye toplam 109 bin 239 kisi basvurdugu kura çekiminin ardindan 6 bin 356 hak sahibinin belirlenecegi ifade edildi. Ilk kuralari ise Adana Valisi Süleyman Elban çekti.
Kura çekiminde açiklamada bulunan Adana Valisi Süleyman Elban, “Temennimiz odur ki herkes kurada çiksin herkes ev sahibi olsun. Zaten biliyorsunuz bu kampanyanin devami da var. Insallah bu salonda herkese kurada arzu ettikleri gibi çikar. Ama bir sonraki kampanya döneminde de arzularina ulasirlar. Bu güzel projenin ilimize hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.
