Vali Mete Buhara, Yilbasini Çalisanlarla Geçirdi

Kirsehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, yeni yil gecesini çalisanlarla geçirdi.

Kent genelinde görev yapan jandarma, polis uygulama noktasi, Ahi Polis merkezi, Kirsehir Egitim Arastirma hastanesi acil servisi ve sonrasinda 112 personelini görevleri basinda ziyaret eden Vali Mete Buhara, güvenlik tedbirlerini yerinde inceleyerek vatandas ile sohbet etti.

Vali Buhara, 2023 yili mesajinda ülke için bolluk ve bereket diledi. ‘Halka hizmetin Hakka hizmet’ oldugunu ifade eden Kirsehir Valisi Mete Buhara, "Ahi kenti tüm dinamikleriyle el ele vererek insanimizin refahi ve huzuru için hizmet etmeye devam edecek. Dostluk, kardeslik ve dayanisma duygusu artarak sürecek” dedi.

Kirsehir’de sabah saatlerinden itibaren güvenlik tedbirleri alindi. Emniyet birimleri yeni yila güvenli girilmesi için de halkin yogun olarak kullandigi alanlarda yaya denetimler yapti. Kirsehirliler; Cacabey Meydani, Ahi Külliyesi alani ve Kent Park güzergahlarinda yogunluk olustururken UNESCO Müzik sehrinde sokak sanatçilari da kendilerine ayrilan alanlarda sanatlarini icra etti. Termal oteller de yogunlugun yasandigi Kirsehir’de, bir gurup Terme Caddesi üzerinde slogan atarak gittikleri kültür sanat merkezinde Mekke’nin Fethi programina katildi.

Kaynak: İHA