Balçova'da Çalkaya Ailesi'nin Yilbasi Klasigi

Balçova Belediye Baskani Fatma Çalkaya, dostlugu ve yardimlasmayi artirmak adina yaptiklari ev ziyaretleri gelenegini bu yil da bozmayarak yeni yilin gelisini hemsehrileriyle birlikte kutladi.

Balçova'da Çalkaya Ailesi'nin Yilbasi Klasigi
Balçova Belediye Baskani Fatma Çalkaya ve esi Mehmet Ali Çalkaya, yilbasi aksaminda yakinlarindan uzak, saglik sorunlari yasayan veya çocuklarina tek basina bakmak zorunda olan vatandaslarin evlerine konuk oldu. Yillardir dostlugu ve yardimlasmayi artirmak adina yaptiklari ev ziyaretleri gelenegini bu yil da bozmayan Çalkaya Ailesi, ögle saatlerinde basladiklari ziyaretlerini gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü. Baskan Çalkaya ve esi, bu süre zarfinda 14 evi ziyaret ederek evlerine gittigi vatandaslarin sikintilarini ve sorunlarini dinledi. Yilbasina girerken Çalkaya Ailesi’ni agirlayan vatandaslar, bu ziyaretle ayri bir heyecan yasadi.

Semtevleri tarafindan önceden belirlenen ve hediyeleri alinan evlerde farkli hayat hikayeler ile karsilastiklarini ifade eden Baskan Fatma Çalkaya, "Yeni yilda tüm dünya yeni umutlar yasarken biz de ailemizin birer ferdi olarak gördügümüz hemserilerimiz ile umutlarimizi paylasiyoruz. Manevi duygularin da maddiyat gibi paylasildikça arttigina inaniyoruz. Biz yeni yila girerken vatandaslarimizla birlikte bu duygulari paylasiyoruz. Onlarin dertlerinden bir nebze olsun uzaklasmasi, çocuklarin bir tebessümü dünyalara bedel. 2023 yilinda ülkemizin çok güzel gelismeler olacagina inaniyorum. Çocuklarin hep güldügü, hastalarin sifa buldugu bir yil olmasini tüm kalbimle diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA