Itfaiye Personeli Ile Bir Araya Geldiler

Biga Kaymakami Erdinç Dolu ile Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, Itfaiye teskilatinin 308’inci kurulus yil dönümü ve Itfaiye Haftasi çerçevesinde itfaiye personeli ile bir araya geldi.

Itfaiye Personeli Ile Bir Araya Geldiler
Biga Kaymakami Erdinç Dolu ve Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, Itfaiye Teskilati’nin 308’inci kurulus yildönümü ve itfaiye haftasi dolayisiyla Itfaiye Müdürlügü Hizmet Binasi’nda düzenlenen kahvalti programina katildi.

Itfaiye personeli ile birlikte kahvalti yapan Baskan Erdogan, “25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasinda kutlanan Itfaiye Haftasi ve köklü teskilatimizin 308’inci kurulus yildönümünü gönülden kutluyorum. Bu vesileyle güzel bir Biga sabahinda güne Kaymakamimiz Erdinç Dolu ile birlikte sehrimizin kahramanlari, zor gün dostlarimiz, Itfaiye Müdürlügü personellerimizin kahvalti sofrasina misafir olarak basladik. Büyük bir özveri ve fedakarlikla canlari pahasina çalisan, vatandaslarimizin can ve mal güvenligini korumak için gece gündüz demeden azim ve kararlilikla mücadele eden kiymetli ates savasçilarimizin Itfaiye Haftasi’ni kutluyor, görevlerinde basarilar diliyorum. Kutsal bir meslegi icra eden, canimizi korumak ve kurtarmak için canini ortaya koyan tüm arkadaslarimiza kazasiz, belasiz hayirli isler diliyorum” diye konustu.

Biga Belediyesi Itfaiye Müdürü Recep Tatlidilli ise, Biga Itfaiyesinin halkin can ve mal güvenligini saglamak için 7 gün 24 saat özveriyle çalistiklarini belirterek, ziyaret ve kutlama programi için tesekkür etti.

Kaymakam Dolu ve Baskan Erdogan’in çiçek takdiminde bulundugu kutlama programi ‘Türk Itfaiyecisinin Duasi’ ile sona erdi.
Kaynak: İHA