Güngörmüs Ve Ailesi Için Okulda Taziye Programi Düzenlendi

Trabzon’da geçirdikleri kazada hayatini kaybeden Sehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardimcisi Mehmet Güngörmüs ve ailesi için görev yaptigi okulda taziye programi düzenlendi.

Güngörmüs Ve Ailesi Için Okulda Taziye Programi Düzenlendi
Hatay’in Payas ilçesindeki görev yapan ve ailesi ile birlikte tatil için gittigi Rize’den dönüs yolunda Trabzon’un Arsin ilçesinde kullandigi otomobilin kontrolden çikarak ailesi ile birlikte 50 metrelik uçuruma yuvarlanmasi sonucu meydana gelen kazada hayatini kaybeden Mehmet Güngörmüs için görev yaptigi okulda taziye düzenlendi.

Okul bahçesinde Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Danisman, sube ve okul müdürleri, veli ve ögrencilerin katilimiyla Kur’an-i Kerim okundu ardindan dualar esliginde taziye programi düzenlendi, helallik istendi.

Aileden geriye ise tatil için gittikleri Rize’de çekildikleri ve sosyal medya hesaplarindan paylastiklari son fotograflar kaldi.

Kazada Mehmet Güngörmüs ile ogullari Inayet Ömer ve Yavuz Selim Güngörmüs agir yarali olarak kaldirildiklari hastanede, esi Emine Güngörmüs ise kaza yerinde hayatini kaybetmisti.
Kaynak: İHA