GAÜN Standina Ziyaretçilerden Tam Not

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoglu Meslek Yüksekokulu El Sanatlari Bölümü Kuyumculuk ve Taki Tasarim Programi ögretim elemanlari ve ögrencileri Ortadogu Fuar Merkezinde gerçeklesen 16. Ortadogu Altin, Mücevher ve Gümüs Fuarina katildi.

GAÜN Standina Ziyaretçilerden Tam Not
15 yildir Istanbul Uluslararasi Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuari ile Ortadogu Altin, Mücevher ve Gümüs Fuarlarina katilan Kuyumculuk ve Taki Tasarim Programi ögrencileri dogal tas ve gümüs takilarini sergileyerek büyük begeni aldi.

Gaziantep Kuyumcular Odasi destegiyle gerçeklesen 16. Ortadogu Altin, Mücevher ve Gümüs Fuari açilisinda, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mehmet Berk, Start Fuarcilik Yönetim Kurulu Baskani Musa Öztürk ve Gaziantep Kuyumcular Odasi Baskani Tuncay Tabur GAÜN Kuyumculuk ve Taki Tasarim Programi standini ziyaret ederek bilgi alisverisinde bulundu.

Gaziantep, Kahramanmaras, Diyarbakir, Adana, İçel, Osmaniye, Sanliurfa ve Izmir Kuyumcular Oda Baskanlari ile çesitli sehirlerden gelen kuyumcu esnafinin da GAÜN Kuyumculuk ve Taki Tasarim Programi standini ziyaret ettigi fuarda; is birligi görüsmeleri yapildi.

Naci Topçuoglu Meslek Yüksekokulu El Sanatlari Bölümü Ögretim Görevlileri Remzi Öztekin, M. Nuri Durucu ve Emrah Atesli’nin yer aldigi stantta, bölüm teknikerleri Nurten Sökücü ve Melike Sahin ile çok sayida ögrenci katildi.

Ögrenciler açisindan mesleki alanda is yeri staj yerleri tespit edildi.
Kaynak: İHA