TATSO Seçimleri 2 Ekim'de Yapilacak

Bitlis’in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasi (TATSO) organ seçimlerinin 2 Ekim Pazar günü yapilmasi yönünde karar alindi.

TATSO Seçimleri 2 Ekim'de Yapilacak
Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan Türkiye genelindeki 365 oda ve borsa seçimlerinin Ekim-Kasim ayinda yapilmasi yönünde alinan karar alinmisti. Alinan karar dogrultusunda Tatvan Ilçe Seçim Kuruluna basvuran Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasi (TATSO), seçim kurulundan oda organ seçimlerinin 2 Ekim Pazar günü yapilmasi yönünde onay aldi. Gerçeklestirilecek olan organ seçimlerine iliskin açiklamada bulunan TATSO Baskani Bilal Adabag, gerçeklestirilen hizmetler ve seçim süreciyle ilgili degerlendirmelerde bulundu. Yaptiklari istisareler neticesinde yeniden aday olma yönünde karar aldigini belirten TATSO Baskani Bilal Adabag, “Seçim sonuçlari ne olursan olsun sandiktan çikacak sonuç üyelerimizin takdiri olacak olup, bizlerde bu karara saygi duyacagiz. Seçim sonucunun simdiden odamiz ve üyeleri için hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

Zorlu pandemi süreci basta olmak üzere gerek oda üyelerinin ve gerekse memleketi ilgilendiren tüm sorun ve sikintilarin çözümü noktasinda girisimlerde bulunduklarini kaydeden Bilal Adabag, ayni zamanda yaptiklari çalismalarla da odanin hizmet kalitesi ve standardini her geçen gün yükselttiklerini ifade etti.

Gelinen süreçte artik TATSO’nun Avrupa standartlarinda hizmet sunan 5 yildizli akredite bir oda olarak kentin en önemli STK’larindan biri konuma geldigini vurgulayan Adabag, katki sunan herkese tesekkürlerini iletti. Yeni dönemde yeni projeler ve yeni hizmetlerle çitayi bir basamak daha ileriye tasima gayreti içinde olacaklarini kaydeden Adabag, seçimde aday olacak olan adaylara da basari dileklerini iletti.
Kaynak: İHA