Gaziantep'te Vahset Açiklamasi 3 Yasindaki Kiz Çocugunu Öldürüp Derin Dondurucuda Sakladilar

Bir televizyon programina Gaziantep’ten katilan M.I. kayip 2 çocugu için yardim istedi. Ailenin verdigi bilgiler dogrultusunda harekete geçen Gaziantep polisi bir is yerinde yaptigi aramada kaybolan Lina Nazli Erbay’in cesedini derin dondurucuda buldu.

Gaziantep'te Vahset Açiklamasi 3 Yasindaki Kiz Çocugunu Öldürüp Derin Dondurucuda Sakladilar
Iddiaya göre 23 yasindaki 2 çocuk annesi M.I. bir süre önce esinden bosanarak çocukluk arkadasi G.T.’nin evine tasindi. Burada G.T. ile arkadasi M.A. tarafindan siddete ve fuhusa zorlandigi iddia edilen kadinin 2 çocugu da kendisine gösterilmedi. Bir televizyon programina katilan Anne M.I. çocuklarinin kendisinden saklandigini ve iskenceye maruz kaldiklarini söyledi.

Annenin verdigi bilgiler dogrultusunda harekete geçen Gaziantep Emniyeti Asayis Sube ekipleri 1,5 yasindaki Naime’yi sag bulurken, sorusturma derinlestirildi.

Cesedini derin dondurucuda saklamislar

Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde yürütülen sorusturmada bir is yerinde arama yapildi. Yapilan aramada 3 yasindaki kiz çocugu Lina Nazli Erbay’in cesedi Derin dondurucuda bulundu. Kiz çocugunun iskence edilerek öldürüldügü tespit edilirken, ceset otopsi için Gaziantep Adli Tip Kurumuna kaldirildi. Konuyla ilgili G.T. ile M.A gözaltina alindi.
Kaynak: İHA