Egitim-Bir-Sen'liler Delegelerini Seçti

Egitim-Bir-Sen Adana Sube Baskani Mehmet Sezer, pazar günü gerçeklestirilen delege seçimlerinin ardindan yaptigi açiklamada, "Yeni sube yönetimini belirleyecek olan bu seçimler kritik önemdeydi. Hamdolsun yogun bir katilimla, basarili bir sekilde geride biraktik" dedi.

Egitim-Bir-Sen'liler Delegelerini Seçti
Egitim-Bir-Sen Adana Subesi delege seçimleri gerçeklestirildi.

Adana’nin tüm ilçelerinde yapilan seçimlerde aday olanlar arasindan150 üye delege olarak seçildi.

15 Ekim’de gerçeklestirilecek 7. Olagan Kongre’de yeni sube yönetimini seçecek delegelerin belirlendigi seçimlerin birlik ve beraberlik içinde geride kaldigini vurgulayan Egitim-Bir-Sen Adana Sube Baskani Mehmet Sezer, "Delege seçimlerimizi bir dava ve vefa hareketi olan Egitim-Bir-Sen’e yakisir, kardeslik ortaminda yapmis olmanin mutlulugunu yasiyoruz" diye konustu.

Seçimlerin demokrasilerin vazgeçilmez bir unsuru oldugunu ifade eden Baskan Sezer, "Günler öncesinden duyurusunu yaptigimiz delege seçimlerimiz sirasinda merhum Kurucu Genel Baskanimiz Mehmet Akif Inan ve arkadaslarinin bizlere miras biraktigi degerlere siki sikiya bagli üyelerimizi görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Tüm ilçelerimizde kurulan sandiklarda üyelerimiz tercihlerini yapti" ifadelerini kullandi.

Egitim-Bir-Sen Adana Sube Baskani Mehmet Sezer açiklamalarini, "Basta yönetim kurulumuz olmak üzere, seçim koordinasyon merkezimize, ilçe baskanlarimiza, teskilatimiza, delege adaylarimiza, oy kullanan ve emek sarf eden tüm üyelerimize tesekkür ediyorum. Hiç bir engel tanimadan iradelerini sandiga yansitan dava arkadaslarimizla bu seçimlerle tarihe önemli bir not düstük. Hiç ara vermeden 15 Ekim’deki Genel Kurul hazirliklarimiza basladik. Sonuçlarin tüm egitim camiamiza hayirli olmasini diliyorum" sözleriyle tamamladi.
Kaynak: İHA