Ortaköy'de Gece Kulübündeki Kavganin Detaylari Ortaya Çikti

Ortaköy’de ünlü bir gece kulübü önünde yasanan kavganin detaylari ortaya çikti. Dayak olayinin ardindan mekana motosikletle gelen 4 kisinin silahli saldiri düzenledigi ve güvenliklerin saldiriya karsilik vermesi üzerine çikan çatismada 4 kisinin yaralandigi ögrenildi. Olayla ilgili çalisma baslatan Besiktas polisinin gözaltina aldigi 5 kisi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ortaköy'de Gece Kulübündeki Kavganin Detaylari Ortaya Çikti
Ortaköy’deki gece kulübünde geçtigimiz 8 Eylül tarihinde saat 01.30 siralarinda yasanan olayda, ünlü bir eglence mekanina gelen biri kadin 3 kisi, özel güvenlikler tarafindan içeri alinmadi. Bunun üzerine çikan tartismada içeri alinmayan bir sahis, güvenlik görevlilerinden birine kafa atmisti. Daha sonra bir türlü sakinlesmeyen güvenlikler ellerine geçirdikleri sopalarla hem kadini hem de erkegi feci sekilde dövdü. Bazi güvenlik görevlileri ise 3 kisiyi darp eden arkadaslarina engel olmaya çalissa da basarili olamadi.

Dayagin ardindan silahli saldiri

Darp olayinin ardindan ayni gece saat 02.50 siralarinda eglence mekanina gelen motosikletli 4 kisi güvenlik görevlilerine ates açti. Güvenlikçiler tarafindan silahla karsilik verilmesi üzerine çatisma çikti. Çatismada 4 kisi hafif sekilde yaralandi. Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, olay yerine gelerek çalisma baslatti.

Dayak yiyenin kardesi ve akrabalari gelmis

Yasanan çatismada motosikletle gelen Ferdi K., Sehmuz Y., Selman Ç. ve karsi gruptan silahi kullanan güvenlik görevlisi Zeki P. hafif sekilde yaralandi. Olayin ardindan polis, olaya karistigi tespit edilen 2 gruptan toplam 9 kisiyi gözaltina aldi. Yapilan sorusturmada motosikletle saldiriyi gerçeklestiren kisilerin ilk olayda dayak yiyen Recep Ç.’nin kardesi ve arkadaslari oldugu belirlendi.

Olayla ilgili 5 kisi tutuklandi

Sorusturmanin ardindan motosikletle saldiriyi düzenleyen Ferdi K., Sehmuz Y., Selman Ç., Süleyman C. ve karsi gruptan silahi kullandigi tespit edilen Zeki I. tutuklandi. Güvenlik görevlilerinden Mesut G.’ye ev hapsi verildi.

Yasanan ilk dayak olayi ile ilgili güvenlikçiler tarafindan darp edilen Mesut E. ile Inci Cennet E., dün gece Besiktas Ilçe emniyet müdürlügü ekipleri tarafindan magdur olarak ifadeleri alindi. Mesut E. ve Inci Cennet E., 8 Eylül gecesi yasadiklari dayak olayindan dolayi güvenlik görevlilerinden sikayetçi oldu.

Bunun üzerine Besiktas polisi, dayak olayinda yer aldigi tespit edilen güvenlik görevlisi Ferhat A.’yi gözaltina aldi. Ferhat A. islemlerin ardindan adliyeye gönderilecek. Ikinci yasanan olayla ilgili de sorusturmaya devam ediliyor.
Kaynak: İHA