Iki Aracin Arasinda Kalan Adam Hayatini Kaybetti

Izmir’in Bornova ilçesinde park halindeki minibüsün arkasinda duran bir kisi, kendisine bir otomobilin çarpmasi sonucu iki aracin arasinda kaldi. Tahilsiz adam kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Iki Aracin Arasinda Kalan Adam Hayatini Kaybetti
Kaza 21 Eylül saat 10.40 siralarinda Bornova ilçesi Kamil Tunca Caddesi’nde meydana geldi. Servis minibüsü soförü oldugu ögrenilen Hamza Duygu, sag seritte park halinde olan aracinin arkasinda durdugu esnada, baska bir otomobilin kendisine çarpmasi sonucu iki aracin arasinda kaldi.

Hastanede hayatini kaybetti

Kazanin ardindan bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, yaralanan adam ambulansla Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. 2 çocuk babasi Hamza Duygu, burada doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Öte yandan yürekleri agza getiren kaza ani, çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntülerde servis minibüsü soförünün aracin arkasinda bir seylerle ugrastigi esnada bir aracin geldigi, son anda frene basarak aracin sol tarafiyla adama çarptigi ve iki araç arasinda sikistigi anlar yer aldi.

Öte yandan, kazayla ilgili baslatilan sorusturmanin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA