Izmir'de Otomobilde Kilitli Kalan Çocugu Itfaiye Kurtardi

Izmir’in Konak ilçesinde bir çocuk, uyuyor diye annesi tarafindan otomobilde kilitli kaldi. Korku dolu anlar yasayan küçük çocugu itfaiye ekipleri kurtarirken, yarim saat sonra aracinin basina gelen çocugun annesi, uyuyor diye çocugunu kilitli biraktigini söyledi.

Izmir'de Otomobilde Kilitli Kalan Çocugu Itfaiye Kurtardi


Olay, Konak ilçesinde bulunan Çankaya Katli Otopark’ta meydana geldi. Iddiaya göre, otomobilini otoparka park eden bir kadin, uyudugu için 3 yasindaki çocugunu arabada birakti ve otomobili üstüne kilitledi. Bir süre sonra uyuyan çocuk, havasizliktan bunaldi ve kilitli oldugu için de korktu. Küçük çocugu fark eden vatandaslar aracin kilitli oldugunu anlayinca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Uyudugu için kilitli birakmis

Ihbar üzerine otoparka gelen itfaiye ekipleri, korkan çocugu sakinlestirmeye çalisti. Daha sonra otomobilin ön cami kirilarak kapinin kilidi açildi ve küçük çocuk disari çikartildi. Yaklasik yarim saat otomobil içerisinde kilitli kaldigi anlasilan çocuk, otoparka gelen annesine teslim edildi. Anne, uyudugu için çocugunu otomobilde kilitli biraktigini söyledi.

Kaynak: İHA