Sehit Azerbaycan Askerleri Için Ihsan Yemegi Verildi
Igdir’da yasayan Azerbaycanlilar ile Igdir Azerbaycan Evi Dernegi Baskani Serdar Ünsal’in öncülügünde, imece usulü toplanan parayla sehit Azerbaycan askerleri için ihsan yemegi verildi.

Igdir Azerbaycan Evi Dernegi Baskani Serdar Ünsal da, “44 gün süren savastan sonra yenilgiye ugrayan Ermeniler maalesef uslanmadilar. Her firsatta Azerbaycan topraklarina saldiri gerçeklestiriyorlar. En son yapilan saldirida da 80’den fazla Azerbaycan askeri sehit oldu. Kahraman, güçlü Azerbaycan ordusu Ermeni ordusuna gereken dersi vererek onlara da zarar vermis, 500’den fazla askerini öldürmüstür. Biz de Azerbaycan Evi Dernegi olarak ve Igdir’da yasayan Azerbaycanli vatandaslar olarak bir araya geldik. Kendi aramizda imece usulü topladigimiz parayla ihsan yemegi vermeye karar verdik. Bugün burada 3 binden fazla vatandasimiz bu ihsan yemeginden yedi. Sehitlerimizin ruhu sad olsun” diye konustu.
Igdir Azerbaycan Kültür Evi Baskani Ziya Zakir Acar, “Azerbaycan’daki sehitlerimizi rahmetle aniyorum, Ermeni saldirilarini kiniyorum. Tüm sehitlerimizin ruhlari sad olsun” dedi.
