Iskilip'te Ahilik Haftasi Kutlandi

Çorum’un Iskilip ilçesinde, Cuma namazi sonrasinda Ulu Cami yaninda Ahilik Haftasi kutlandi.

Iskilip'te Ahilik Haftasi Kutlandi


Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan etkinlikte Mesleki Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan hazirlik yapilan törene, Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligi ile diger oda baskanliklari, Iskilip Meslek Yüksek Okulu Müdürlügü, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, Halk Egitim Merkezi Müdürlügü, Mesleki Egitim Merkezi Müdürlügü, Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlügü ile ilçe esnafi katildi.



Iskilip Esnaf Odasi Baskani Ismet Uslu’nun açilis konusmasi ile baslayan programda Iskilip Kaymakami Yunus Emre Vural’in konusmasinin ardindan Ilçe Müftüsü Vahit Demiral tarafindan Ahilik duasi yapildi. Konusmalarin ardindan ilçede uzun süre esnaflik yapan emektar sanatkarlara plaket verildi.

Hazirlanan sergi tüm katilimcilarla birlikte gezildi ve ekmek arasi helva dagitildi. Ilçe esnaflari ziyaret edilerek Ahilik Haftalari kutlandi.

Etkinlige Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Baskani Ali Sülük, Iskilip MYO Müdür vekili Oktay Gündogdu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Murat Acer, Ilçe Müftüsü Vahit Demiral, Halk Egitim Müdürü Ahmet Imal, oda baskanlari, daire amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA