Konserde Biçakli Kavga Açiklamasi 1'I Agir 4 Yarali

Adiyaman’da Gençlik ve Çocuk Festivali çerçevesinde düzenlenen konserde çikan biçakli kavgalarda 1’i agir 4 kisi yaralandi.

Edinilen bilgilere göre, Adiyaman merkez Sümerevler Mahallesi Egri Çayi Parkinda Gençlik ve Çocuk Festivali çerçevesinde düzenlenen Tugçe Kandemir’in konseri esnasinda alanda bulunan bir grup sahis arasinda henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayi tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartismada sahislar birbirine biçakla saldirdi. Kavgada vücuduna aldigi biçak darbeleriyle yaralanan kisi olay yerine gelen saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede tedavi altina alinan kisinin yasam mücadelesi verdigi ögrenildi.

Konserin devam ettigi esnada konser alaninda yine iki grup arasinda çikan tartisma biçakli kavgaya dönüstü. Burada çikan kavgada ise bir kisi koluna aldigi biçak darbeleri sonucu yaralandi. Yarali, olay yerine gelen saglik ekiplerince Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Konser bitimine yakin ise iki kisi bir grup sahsin saldirisina ugradi. Tekme ve yumruk darbeleriyle kanlar içerisinde yere yigilan her iki kisi olay yerine gelen saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Konserde çikan olaylardan dolayi yaralanan 1’i agir 4 kisinin yaralanmasina neden olan sahislarin yakalanmasi için polis ekiplerince çalisma baslatildigi ögrenildi. Olaylarla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA