Diyanet Isleri Baskani Erbas'tan Atama Bekleyenlere Müjde

Diyanet Isleri Baskani Ali Erbas, geçtigimiz yil yapilan sözlü sinavda basarili olup atama bekleyen adaylara tercih yapabilecekleri müjdesini verdi.

Diyanet Isleri Baskani Erbas'tan Atama Bekleyenlere Müjde


Diyanet Isleri Baskani Ali Erbas, geçtigimiz Ocak ayinda Sözlesmeli Imam Hatip, Müezzin Kayyim ve Kur’an Kursu Ögreticisi alimina yönelik gerçeklestirilen sözlü sinavda basarili olup atama bekleyen adaylarin tercih yapabilecekleri müjdesini verdi. Hem atama bekleyen adaylar hem de 27 Kasim’da yapilacak DHBT sinavi sonrasi aday alimiyla ilgili açiklama yapan Diyanet Isleri Baskani Erbas, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasiminda su ifadelere yer verdi:

“3-16 Ocak 2022 tarihlerinde Sözlesmeli Imam Hatip, Müezzin Kayyim ve Kur’an Kursu Ögreticisi alimina yönelik gerçeklestirdigimiz sözlü sinavda basarili olan ve atama bekleyen adaylarimiz, 17 Ekim 2022 itibariyle tercih yapabileceklerdir. Milletimize ve camiamiza hayirli olsun. 27 Kasim 2022’de yapilacak DHBT sinavinin ardindan yine Baskanligimizca Diyanet Akademisi bünyesinde egitim için Sözlesmeli Imam Hatip, Müezzin Kayyim ve Kur’an Kursu Ögreticisi aday alimina yönelik sinav yapilacaktir. Tüm adaylarimiza muvaffakiyetler diliyorum”
Kaynak: İHA