Türkiye'de 'Kendin Yap' Showroomu Açilmaya Hazirlaniyor

Türkiye’de “Kendin Yap” showroomu kapilarini açmaya hazirlaniyor. Iç Mimar Lara Öntürk, sergileyecekleri ürünleri titiz bir sekilde seçtiklerini belirterek, güçlü bir ekip ile çalismalarda bulunduklarini söyledi.

Türkiye'de 'Kendin Yap' Showroomu Açilmaya Hazirlaniyor


Vitze Home markasinin kurucusu Iç Mimar Lara Öntürk Türkiye’de “Kendin Yap” showroomunun kapilarini açmaya hazirlaniyor. Showroomda ziyaretçiler yapilan ürünleri yerinde görüp satin alabilecek. Ayrica ziyaretçiler kendi ürünlerini de yapabilecek. Showroomda ayrica düzenli olarak atölyeler düzenlenecek. Buradaki atölyelerde ürün yapacaklar dilerse ürünlerini satisa da koyabilecek veya alip evine de götürebilecek.

Hem iç mimari hem de ‘Kendin Yap’ alaninda çalismalarda bulunan Lara Öntürk bu projenin kendisi için önemli bir dönüm noktasi oldugunu belirterek, “Showroomlar hem marka hem de ürünlerin tanitimi açisindan bir hayli önemli. Dolasiyla büyüme hedefinde olan firmalarin ya da halihazirda genis bir kitleye hitap eden markalarin showroom açarak potansiyel müsterilerine basarili tanitimlar da bulundugunu görüyoruz. Biz de Türkiye’de ’Kendin Yap’ showroomunu açarak bu alandaki çalismalarin önünü açmak istiyoruz” dedi.



Sergileyecekleri ürünleri titiz bir sekilde seçtiklerini belirten Lara Öntürk, güçlü bir ekip ile çalismalarda bulunduklarini ifade etti.

Öntürk, sözlerine söyle devam etti: “Biliyorsunuz geçmisten günümüze farkli alanlarda showroomlar yapildi ve yapilmaya devam ediyor. Marka ve ürün tanitimi açisindan bir hayli önemli olan showroomlar, genellikle otomotiv sektörü ve kozmetik sektöründe siklikla tercih ediliyor. Su ana kadar Türkiye’de Kendin Yap alaninda bir showroom açilmadi. Umuyorum biz ilk olacagiz. Çalismalara kesintisiz bir sekilde devam ediyoruz. Güçlü bir ekibimiz var, bu gerçekten çok büyük bir avantaj. Ekibimiz ile birlikte showroomda bulunmasi gereken ürünlerle ilgili de yogun bir çalisma içindeyiz. Açacagimiz showroomun bu alandaki çalismalarin öncüsü olacagina inaniyoruz.”

"Ülkemizde bu tür projelerin yayginlik kazanmasini amaçliyoruz"

Yenilikçi projelerine devam edeceklerini belirten Lara Öntürk, konuyla ilgili açiklamalarini su sözlerle noktaladi: “Kendin Yap alaninda Türkiye’nin adini duyurmasini istedigimiz için bu alandaki çalismalarimizi amacimiz dogrultusunda sürdürüyoruz. Yurt disinda Kendin Yap projeleri artik ön planda yer aliyor. Bizde ise yavas yavas bu alanda yenilikçi çalismalar gerçeklesiyor. Bizim amacimiz ülkemizde bu tür projelerin yayginlik kazanmasini saglamak. Elbette bu, dogru ve sistemli bir çalisma ile gerçeklesebilir. Ayrica her sektörde oldugu gibi bizim sektörümüzde de tanitim çok önemli. Bu nedenle çalismalarimizi ve markamizi tanitabilmek için Kendin Yap shoowromunu açacagiz. Böylelikle hem basarili bir tanitim çalismasi gerçeklestirecek hem de Kendin Yap alaninda fark olusturan çalismalarin da önünü açacagiz."
Kaynak: İHA