Bakan Dönmez'den Banka Promosyonlarinin Güncellenmesi Talimati

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, GMIS Genel Baskani Hakan Yesil ile TÜRK-IS Genel Baskani Ergün Atalay’in banka promosyonlarinin güncellenmesi ile ilgili talepleri kendisine ilettiklerini belirterek banka promosyonunun güncellenmesi talimatini verdi.

Bakan Dönmez'den Banka Promosyonlarinin Güncellenmesi Talimati
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, TTK Amasra Müessesesi’nde çalisan madencilerle bir araya geldi. Dönmez, GMIS Genel Baskani Hakan Yesil ile TÜRK-IS Genel Baskani Ergün Atalay’in banka promosyonlarinin güncellenmesi ile ilgili talepleri kendisine ilettiklerini belirterek TTK Genel Müdürü Kazim Eroglu’na banka promosyonunun güncellenmesi talimatini verdi. Bakan Dönmez, “Isçinin lehine ne kadar kopartabiliyorsak çalisacagiz. Isçimizin, çalisanimizin lehine ne kadar kopartabilirsek o kadar karliyiz diyoruz” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, TTK’ya isçi alimi için de çalismalarin sürdügünü belirtti.

Bakan Dönmez’in konusmasi sirasinda madenciler, “Iste devlet, iste madenci” sloganini atti. GMIS Genel Baskani Hakan Yesil, bir madenciyle birlikte Bakan Dönmez’e madenci feneri takdim ederken Ergün Atalay’a kömür üretimini simgeleyen bir heykel hediye etti.
Kaynak: İHA