Tarsus Su Park'ta 2022 Yaz Sezonu Sona Erdi
İçel’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafindan vatandaslarin hizmetine sunulan ve 7’den 70’e tüm vatandaslarin yararlanabilecegi su parkta, 2022 yaz sezonunda Tarsuslular tarafindan yogun talep gördü. Yüzme kurslarinin da yer aldigi su parkta binlerce vatandas uzman egitmenlerce hijyenik kosullarda yüzme egitimi aldi.

Yaz boyu sik sik su parki tercih ettigini belirten kursiyer, “Okullarin tatil olmasi ile birlikte Su Park’ta yüzme kursuna basladim. Su korkumu yendim ve hocalarimizdan egitim aldim. Arkadaslarimla sik sik faydalandigimiz Tarsus Su Park için Belediye Baskanimiz Haluk Bozdogan’a tesekkür ederiz" diye konustu.
Su parkinda vakit geçirmekten memnun oldugunu dile getiren bir vatandas, “Su park küçük çocuklarimla birlikte tercih ettigimiz bir yer oldu. Sularinin hijyenik olmasi ve uygun fiyatli olmasi tercih etmemize sebep oldu. Tarsus’ta güvenli bir alanda sosyallesebilmek bizler ve çocuklarimiz için çok önemli. Bu hizmet için belediyemize tesekkürlerimizi iletiyoruz" seklinde konustu.
