Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, Nigde'de Partililerle Bulustu

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, 300 bine yakin parti üyesinin oldugunu belirterek "Insallah 500 bine çikartacagiz ve Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin üyelerinde daha fazla üyesi olan bir parti haline gelecegiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, Nigde'de Partililerle Bulustu


Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, partisinin Il Olagan Kongresi’ne katilmak üzere Nigde’ye geldi. Ilk olarak esnaf ziyareti gerçeklestiren Erbakan, daha sonra Kültür Merkezi’nde düzenlenen Yeniden Refah Partisi Il Olagan Kongresi’ne katildi.

Erbakan yaptigi konusmasinda, “300 bine yakin resmi üyesiyle 81 il 900’den fazla ilçede teskilatlanmasi ile bütün illerimizde gençlik hanim teskilatlariyla illerimizin çok önemli bir kisminda çok sayida köy ve mahalle teskilatlarimizla muazzam bir teskilat muazzam bir yapi haline geldik. Bütün bu çalismalarimizi üye kayitlarimizla taçlandirdik. Bugün geldigimiz noktada mecliste grubu bulunan siyasi partilerin üye sayisina yakin bir üyeye ulastik. Insallah bu 300 bini seçimden önce 500 bine çikartacagiz ve mecliste grubu bulunan siyasi partilerin üyelerinde daha fazla üyesi olan bir parti haline gelecegiz. Partiler içerisinde bir ayda en fazla üye kaydeden parti olarak Yeniden Refah Partimiz sampiyon oldu elhamdülillah. Haziran’da on sekiz bin üye kaydederek sampiyon olduk. Temmuz’da ne yapti bu teskilatlar. Temmuz’da. Bir ay içerisinde 32 bin üye kaydederek kendi rekorumuzu egale ettik. Yeniden Refah Partisi’nin her ay en fazla kaydeden parti oldugu, en hizli büyüyen parti oldugu ortaya çikti. Simdi insallah bu Eylül ayinda, bir sonraki il baskanlari toplantimiza kadar bir ayda elli bin üyeyi kaydedecegiz ve 300 bin üyemizi 350 bin yapacagiz. Seçimlerden önce de mutlaka 500 bin üye hedefine hep birlikte ulasacagiz Allah’in izniyle”
Kaynak: İHA