Baskan Sayan Hayirseverlere Seslendi Açiklamasi 'Agri'da Bir Eviniz Olsun'

Agri Belediye Baskani Savci Sayan, hayirsever vatandaslarin destekleriyle ihtiyaç sahibi vatandaslari ev sahibi yapiyor.

Baskan Sayan Hayirseverlere Seslendi Açiklamasi 'Agri'da Bir Eviniz Olsun'
Belediye Baskani Savci Sayan, evi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaslarin ev sahibi olmasi için hayirseverle birlikte çalisma baslatti. Bu kapsamda yapimi tamamlanan ve vatandaslara teslim edilen evleri ziyaret eden Baskan Sayan, evleri ziyaret ederek hayirli olsun temennisinde bulundu.

Konuya iliskin açiklamalarda bulunan Agri Belediye Baskani Savci Sayan, “Allah’a sükürler, bizim ekipler 25 gün içerisinde kardesimize 2+1 mutfak ve banyosu olan bir ev yapmislar. Biz de bugün geldik gördüm, Allah hayirli ugurlu etsin. Hayirsever kardeslerimizden ev yapabilmemiz için yardimci olmalarini istiyorum. Ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin her zaman emrindeyiz” dedi.



“Benim Agri’da bir evim, bir de kardesim var”

Baskan Sayan, hayirseverlere “Benim Agri’da bir evim, bir de kardesim var” slogani ile seslenirken, “Buradaki bir garibana bir ev yaparsaniz ömür boyu bu mutlulukla yasarsiniz. Bu dünyada birakacaginiz en iyi miras bu olur” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA